ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

За Ричард Шулц няма нелечими болести, той лекува с древни рецепти

Ричард Шулц е категоричен, че няма нелечими заболявания.

Д-р Ричард Шулц използва само древни рецепти, с които помага на хора от цял свят. В книгата си “Out of Context: How to Avoid Misinterpreting the Bible” той описва подробно защо съвременният човек боледува често и как може да си помогне.

Шулц споделя, че получава писма от различни хора, които са доволни от прилагането на простите, но ефективни методи за лечение.

Ричард Шулц
Д-р Ричард Шулц

“Не искам да крия моето знание. В книгата съм описал как човек да се излекува в домашни условия”, казва той и добавя, че болният трябва да започне лечението с прочистване на организма и приемане на билкови лекове, тинктури и др.

Според Шулц хората, които не оздравяват, са тези, които не желаят да сложат край на лошите си навици и да променят живота си към по-добро.

“Още преди хиляди години тези неща са написани в Библията. Главните причини за заболяванията днес са нездравословното хранене, неподходящите жилища и пропуснатата цел в живота. Човек трябва да живее сред природата, да се движи, да приема пресни билки, да е щастлив със семейството си. Вместо това той живее в големия град, липсва физическа активност, яде предимно отровна храна, работи за пари, след което с тези пари си купува още отровна храна. Всичко това разрушава здравето му”, казва той.

По негови думи съвременният градски човек често страда от депресия, а това е предупреждение на тялото. Най-тежко е, когато падне духом и пожелае да умре.

Първата стъпка към подобряване на здравословното състояние е прочистване на организма. Хидротерапията е напълно достатъчна. Тялото трябва да се освободи от токсините, а основният замърсител е дебелото черво.

“Имах пациенти, които са страдали в продължение на дълги години от главоболие. След прочистване на дебелото черво и черния дроб, болката изведнъж изчезна. Най-добре е в случая да се консумират подходящи храни – ябълки, сини сливи, чай от билки, мечо грозде. Ефективни са и пресните сокове от портокал и лимон, смесени със зехтин.

Шулц съветва хората със сериозни заболявания да приемат пресни билки и растения, както и да пият натурални сокове и природна вода. Това ще помогне на храносмилателната система да работи по-добре. Силно препоръчителна е и консумацията на чесън и червен пипер.

И не на последно място – човек трябва да е положително настроен и да избягва компанията на негативни хора. Важно е също така да не мисли за лошите моменти от миналото.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *