Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ОКСИБИО АНТИОКСИДАНТ/ OXIBIO ANTIOXIDANT

Съдържа N-ацетил-L-цистеин, алфа-липоева киселина, лутеин

Предназначение

оксибио
Оксибио е добра антиоксидантна подкрепа за организма

ОКСИБИО АНТИОКСИДАНТ е балансиран продукт за подкрепа на здравето срещу въздействието на свободните радикали. Приемът на тази хранителна добавка допринася за здравето на сърдечно-съдовата система, оптимизира хормоналния баланс, укрепва кондицията на дихателната система и противодейства на вирусни и бактериални инфекции.

Едно от успешните приложения на ОКСИБИО АНТИОКСИДАНТ е свързано с наутрализирането на лутеиновия дефицит – състояние, което провокира тежки очни заболявания. Чрез този продукт се подобрява състоянието на ставите и се забавя износването на хрущялната тъкан. ОКСИБИО въздейства положително върху женския организъм във фертилна възраст. Продуктът се препоръчва и за деца, като показва добри резултати в регулирането на физическия растеж и развитието.

ОКСИБИО АНТИОКСИДАНТ предотвратява образуването на холестеринови плаки и развитието на т.н. чупливост на кръвоносните съдове. Антиоксидантите намаляват риска от инфаркт и инсулт, като приемът на хранителните добавки се съчетава с адекватно хранене и подходящи физически упражнения.

Специфично въздействие има комплексът ОКСИБИО АНТИОКСИДАНТ върху кожата, като съдейства за съхраняване еластичността на епителните клетки и забавяне процесите на стареене. По същия начин продуктът подкрепя здравето наклетките в ноктите и косата; спасява от чупливост и предотвратява косопад.

Как се приема

ОКСИБИО АНТИОКСИДАНТ може да се приема продължително време, след консултация с лекар. Дневната доза за възрастни е 1-2 таблетки дневно, след хранене.
Деца на възраст над 6 години вземат една таблетка на ден.

Възможни нежелани ефекти

Няма регистрирани.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ОКСИБИО АНТИОКСИДАНТ не се прилага при деца под 6-годишна възраст.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма данни за лекарствени взаимодействия с негативен за потребителя ефект.

______

Усреднена цена в аптеките – 20 лв за опаковка от 30 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *