Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изгорете мазнините с магическата бананова напитка на певицата P!nk

P!nk е артистичният псевдоним на Алиша Бет Мур

bananova napitka

P!nk е американска поп, рок, R’n’B и соул певица. P!nk е бунтарка и идол на вече почти две поколения момичета и жени. Изпълнителката на Fuckin’ Perfect смени няколко визии, но през всичките тези години никога не е крила, че като всяка жена е имала и има проблеми с килограмите. Факт е, че от едно известно време певицата радва феновете с тяло, което, освен много тренировки, е разбрало и какво е това здравословно хранене.

Как се постига това?

С цел насърчаване загубата на мазнини, трябва да има добре балансиран хранителен режим и да спортувате редовно. Освен това може да направите тази лесна и много вкусна бананова напитка, която P!nk употребява не само в разтоварващите дни, но и всяка сутрин.

За разнообразие вие може, също така, да заменете едно хранене на ден с тази вкусна, здравословна и изгаряща мазнините напитка.

Какво трябва да имате под ръка, за да направите тази свежа и много полезна напитка?

1 банан
1 ябълка
1 портокал
3 чаени лъжичка пресен лимонов сок
преварена вода за разреждане, ако ви се струва много гъсто

Начин на приготвяне:

Поставете всички съставки в блендер и пасирайте докато получите хомогенна смес. Пийте този шейк вместо едно хранене на ден, или ползвайте по 3 такива напитки в разтоварващите дни

За най-добър ефект приемайте тази напитка след тренировка, без значение дали е ходене, бягане, плуване, колоездене, или както в случая с P!nk – след час и половина кардио упражнения.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *