ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Така рече Доктор Оз: 7 дни, 2 съставки и ще имате перфектно пречистена жлъчка

В сезона на постите може да направите чудно прочистване на жлъчката с магическата смес на Доктор Оз

doktor oz

Милиони са хората по света, които с интерес следят „Шоуто на Доктор Оз“. За много жени по света Доктор Оз е не просто шоумен, а лекар, който наистина ги разбира и знае кое е полезно за тях. Името му се свързва преди всичко с методи и рецепти за отслабване, но мнозина са били приятно изненадани от лечебните рецепти, които доктор Мехмед Оз е споделил в предаванията си.

Днес ви припомняме една рецепта за напитка, която идеално ще прочисти жлъчката ви. Лечебният еликсир има само две съставки, вкусен и полезен е и е чудесен начин да помогнете на черния дроб и жлъчката си преди Коледното преяждане. Тук трябва да уточним, че тази напитка може да се пие и след като сте приели много и тежки храни. Тя ще се справи с всеки издут стомах, ще облекчи храносмилането и ще стопи мазнините.

Рецептата:

– 400 грама целина

– 1 кг лимон

Начин на приготвяне:

Настържете целината, залейте я 2 литра вода и я оставете да къкри тихо за 20 минути. Нека след това да изстине. Изстискайте лимоновия сок и го добавете към сместа. Прецедете така получената напитка и я изсипете в стъклени бутилки.

Как се консумира този полезен сок?

Консумирайте по 100 мл. от напитката три пъти на ден преди хранене. Ако ви се стори твърде силна, можете да я смесете с малко количество вода. Не забравяйте винаги да държите тази напитка в хладилника.

Резултатът ще последва само след една седмица. Не забравяйте и да се въздържате от тежки храни по време на лечебния курс.

И още: в случаите, в които искате да облекчите вашата храносмилателна система, както и да подобрите работата на черния дроб и жлъчката след преяждане, може да ползвате напитката без да я разреждате с вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *