ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Прогонете грипа за една нощ с рецептата на проф.Сергей Бубновский

Професор Сергей Бубновский е руски специалист по специалист по кинезитерапия

grip recepta Професор Бубновский е популярен в Русия с рецептите, които често споделя в своя видеоканал в youtube, както и с участията си в популярни руски телевизионни предавания.

Днес ви предлагаме лесна и ефективна рецепта, с която ще успеете да се отървете от грипа за една нощ. Важно е да ползвате рецептата още в самото начало на заболяването. Ако са налице първите симптоми на настинка и грип, като отпадналост, умора, леко повишена температура и хрема – не губете време!
Направете рецептата на проф. Сергей Бубновский.

Ето какво ще ви е необходимо за специалната рецепта на проф. Сергей Бубновский: вземете 1,5 литра топла преварена вода, разтворете в нея 1 чаена лъжица морска сол, добавете сока на един лимон и 1 грам аскорбинова киселина (продава се във всеки дрогерия, а ако не може да я намерите счукайте 10 таблетки Витамин С). Разбърква се добре. Тази напитка трябва да я изпиете в рамките на час-два, преди да си легнете.

Докато пиете последната чаша от напитката, сложете краката в топла, колкото можете да търпите, вода. След като ги затоплите добре намажете стъпалата със смес от свинска мас и счукан аспирин. Малко преди да се събудите от грипа или настинката няма да е останала и следа.

Започнете новия ден с противогрипната напитка, популярна като лечебна бира. За целта трябва да се вземат 4 жълтъка, които се разбиват с малко захар, докато станат на пяна. След това добавете малко повече от 0,5 литра предварително затоплена бира. После сложете щипка канела, карамфил и настърганата кора на половин лимон. След това сложете сместа на котлона и, подобно на турско кафе, я бъркайте, като внимавате да се ври много силно. Нека остане на лек огън около 5 минути. Свалете, охладете и я изпийте на няколко пъти през деня, като може съвсем леко да я затоплите преди употреба.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *