Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бабина рецепта при конюнктивит

Този лек наистина действа

Упоритият конюнктивит лесно може да бъде излекуван с рецепта от нашите баби.

Заболяването представлява възпаление на очите, което е съпътствано с парене, сърбеж и болка. Конюнктивитът се разделя на два вида – бактериален и вирусен.
Бъдете особено внимателни, тъй като заболяването е заразно и лесно бихте могли да го прехванете, ако ваш близък страда от него.

Ако имате проблеми със зрението можете да разчитате на професионалната помощ на очилата Д-Р ВИЖЪН.
Те могат да ви помогнат да излекувате успешно късогледство, далекогледство, пресбиопия, катаракта, синдром на компютърното зрение и астигматизъм.

Този лек наистина действа
Този лек наистина действа

Най-важното условие за лечение на конюнктивитът е хигиената. Мийте често ръцете си и избягвайте да докосвате очите си, тъй като те са изключително деликатна зона.
Бабиният лек, който ще ви предложим ще облекчи значително състоянието ви. Става въпрос за козето мляко, което е с мощни антисептични, антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Натопете памучен тампон в козето мляко и нанесете върху засегнатото око с леки кръгообразни движения. Правете този масаж в продължение на няколко минути като наистина трябва да бъдете изключително внимателни, за да не протриете зоната около очите.
Процедурата се повтаря по веднъж на ден, докато не облекчите състоянието си, пише framar.bg.

Не забравяйте, че при наличието на далекогледство, късогледство, астигматизъм, катаракта, пресбиопия и синдром на компютърното зрение можете да разчитате на помощта на очилата Д-Р ВИЖЪН.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *