БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Удавете лошия холестерол с тази уникална напитка!

Дори вашия лекар ще иска рецептата, с която сте възстановили здравето си, изумен от резултатите, които ще постигнете

холестерол напитка

Лекарите наистина намират за невероятно колко много и как лесно тази напитка помага за намаляване на лошия холестерол и мазнините в тялото. Те дори ще започнат да го препоръчват на своите пациенти с нарушени нива на холестерола.

Всички съставки в тази напитка са ултра популярни и поотделно помагат на организма да се пребори с много заболявания. Но когато се комбинират по подходящ начин, те се превръщат в убиец на холестерола и помагат за намаляване на мазнините в тялото.

Ето какво е необходимо за рецептата:

2 литра филтрирана вода
3 връзки магданоз
3 лимона
сода за хляб

Почистете лимоните като използвате сода за хляб. Търкайте содата върху кората, за да ги почистите от праха други примеси.

Водата сложете в подходящ съд. Нека да кипне, а след това я оставете да се охлади.

След това в охладената вода добавете нарязаните на тънки резени лимони и пасирания магданоз.

Нека смесването на продуктите да стане в съда, в който е била водата. Разбъркайте, покрийте и сложете за ден в хладилника.

Пийте по една чаша от кафе четири пъти на ден. Тази напитка трябва да се консумира най-малко по 4 пъти на ден, половин-един час преди хранене. Добре е да е със стайна температура.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *