ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечебната смес на Джуна за прочистването на стомаха от бактерии ще направи чудеса за вашето здраве!

Прочистването на стомаха от бактерии е труден и деликатен процес и стомашните бактерии са често срещано явление в днешно време

смокиниНо облекчението и ползите за здравето след това са уникални. За да прочистите стомаха си от бактерии днес ви препоръчваме това безопасно и естествено средство. Рецептата е на руската лечителка Джуна, която тя сподели в едно от последните си интервюта за „Российская газета“.

Това е лесния и безопасен начин на Джуна за прочистване на стомаха от бактерии. Знае се, че в последните години от живота си руската лечителка  боледуваше много. Тя винаги е споделяла, че предпочита да облекчава състоянието си с рецепти от билки и други естествени природни средства.

Рецептата на Джуна за прочистване на червата и стомаха от бактерии е само от две съставки: сушени, нарязани на не много ситно смокини и зехтин. Естествено, зехтинът трябва да е от най-добро качество.

Смокини в зехтин е най-доброто средство за предотвратяване развитието на бактерии в стомаха

Сложете смокините в подходящ съд, като предварително ги нарежете, и след това се изсипва студено пресования зехтин. Зехтинът трябва просто да ги покрие леко.

Оставя се да престои в продължение на на най-малко 40 дни и след това просто трябва да се яде парче смокиня всяка сутрин на празен стомах.

Когато смокините свършат, се взима по една чаена лъжичка от останалия зехтин.

OneBiotic пробиотик
УанБиотик – пробиотик с над 200 милиарда живи бактерии във всяка капсула!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *