ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Пушачи, дишайте по-лесно с отвара от черен бъз!

Още от древни времена се знае, че цветовете, листата, корените и плодовете на черния бъз имат лечебно действие

byz Черният бъз е може би едно от най-добрите средства за овладяване на такива състояния като бронхит, пневмония, кашлица и туберкулоза. От чудните свойства на билката, която има и много други приложения, могат да се възползват пушачите. тя е идеална и за хората, които живеят около големи заводи, градове, работят във вредна среда или просто искат да прочистят дробовете си.

Сега, в мъгливото време отровните газове се задържат във въздуха ниско над земята и при вдишване дразнят дихателните пътища и белите дробове, което може да доведе до кашлица и възпаления.

Обикновената кашлицата, както и астмата обикновено се обострят през есента. В тези случаи ще ви помогне запарка на бъзови листа. Приготвя се от 500 мл вода и 2-3 с.л. билка. Чаят се прецежда и е готов за употреба. Добре е приемът да се комбинира с диета, която елиминира продуктите от ръж, пшеница и ечемик. Те могат да бъдат заменени от ориз, царевица и гречка.

За прочистване на дихателните пътища може да ползвате и сушените плодове на черния бъз. Рецептата е следната: 10 грама сушени плодове от бъз се настояват за една нощ в предварително приготвен чай от мащерка. На сутринта отварата се прецежда и се изпива. Ползвайте този метод за прочистване в продължение поне на един месец.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *