Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

2 рецепти за прочистване на кръвта от руския лечител Михаил Василиевич Голюк

Михаил Василиевич Голюк е известен руски лечител, чиито рецепти са спасили много хора от упорити и коварни заболявания, като рак и псориазис

пречистване кръв Днес ви предлагаме две рецепти на руския лечител Голюк за пречистване на кръвта. Според него никое лечение няма да е ефективно, ако се започне преди да се изчисти кръвта. За тази цел той предлага две много лесни и ефективни рецепти.

Защо трябва да се пречиства кръвта, и без да е налично сериозно заболяване на организма?

Заради нарушения в липидния обмен и повишено съдържание на холестерин кръвта става прекалено гъста, не може да прониква до най-малките капиляри и да снабдява клетките с кислород и хранителни вещества. От това страдат почти всички, които са прекрачили четиридесетгодишна възраст.

Ето и рецептите за пречистване на кръвта на руския лечител Михаил Василиевич Голюк

Вземете 2 чаши натурален мед, 1 чаша смляно копърово семе, 2 с. л. смлян корен от валериана. Всичко това се залива с 2 л кипяща вода и кисне в термос едно денонощие. След това се прецежда и в течение на месец се пие по 1 с. л. 30 мин. преди хранене.

Поставете в стъклена тенджера 1 ч. л. наситнена коприва, залята с 1 ч. ч. вряла вода, покрийте с капак и оставете да кисне 45 мин. Прецедете. Пие се по една до три супени лъжици, като постепенно количеството се увеличава, 30 мин. преди хранене сутрин и вечер в течение на един месец. Тази настойка не само прочиства кръвта, но и способства за възстановяването на нарушената обмяна на веществата.

Много ефективни средства са горски и полски плодове и зеленчуци с тъмночервен цвят – вишна, грозде, шипка, къпина, боровинка, нар, цвекло, червено зеле. Затова те трябва задължително да се включат в менюто.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *