Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Силата на майчината любов: дайте здраве на вашето дете с този вълшебен метод!

Силата на майчината любов е доказан феномен

майка дете Майката и бебето винаги се свързват със семейството, и с чувството, че с появата на детето се преодоляват трудностите на живота. И това не е странно – в крайна сметка майката е готова да направи всичко за детето си …

Експеримент, проведен в Англия, напълно доказа, че майчината любов прави чудеса. За да излекуват децата си, които са били болни от не особено сериозни болести, майките са се съгласили да правят нещо много лесно и приятно всяка вечер. За целите на експеримента е било необходимо да се изчака само, докато бебето заспи. В активната фаза на съня, която се появява 15 минути след заспиване, на детето се нашепват думи на любов. Майката просто гушка детето и му говори следното:

Обичам те. Гордея се с теб. Много се радвам, че си мой син/дъщеря. Ти си най-доброто дете за мен. Винаги ще те обичам, и любовта ми винаги ще те пази, както от болести, така и от различни беди в живота!

Това са думите, които майките казвали на децата си. Ефектът поразил всички участници в експеримента. Изненадани били и учените, и майките, и децата, които наистина усетили майчината любов по един вълшебен и уникален начин!

Заключението: деца, които усещат любовта на майката се възстановяват по-бързо!

Обяснението на това явление е хипнозата. Когато майките са нашепвали милите думи, децата и бебетата са били във фаза на съня, подобна на тази, която е и при хипнозата. И все пак – майчината любов не се поддава на рационално обяснение.

Дете, което често чува думи на любов, расте щастливо и здраво. Говорейки думи на любов, вие ще бъдете в състояние да забележите, че бебето се усмихва в съня си. Интимността със собственото ви дете се усеща много ясно именно в тези моменти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *