Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Той е на 95 години и има страхотно тяло! Вижте каква е тайната му!

Казим Гюрбюз от турския град Адана е на 95 години, но изглежда по-скоро на 50. Той не крие, че все още води активен полов живот и дори твърди, че всеки един от нас може да живее до 130 години.

В интервю за “Daily Hurriyet” Казим споделя, че поддържа перфектна фигура със здравословно меню, което включва маслини, мед от кестени и други суперхрани.

“Много хора предпочитат месото, но аз препоръчвам боб, чушки и зелен чай. Месото е вредно и не е задължително да го консумираме. Бобовите растения съдържат достатъчно белтъчини”, обяснява той и допълва, че е вегетарианец от 54 години насам.

Казим Гюрбюз е на 95 години
Казим Гюрбюз е на 95 години

Историята на Казим Гюрбюз:

Казим е бил напълно здрав мъж. Но на 41 г. счупил гръбнака си и лекарите му казали, че никога няма да успее да проходи. Бил изцяло парализиран от кръста надолу.

Той не бил съгласен с това, което му казали докторите, и решил да експериментира.

“Успях да убедя мои познати да наместят обратно прешлените. След 63-те експеримента, които проведох, се чувствах отлично. 9 месеца след поставената ми диагноза аз можех да ходя отново!”, спомня си Гюрбюз.

Всички му повтаряли, че това е чудо, но той не смята така. Според него всичко е на ментално, а не на материално ниво.

Казим е учител по йога и на 95-годишна възраст може да стои в поза “възел” в продължение на 48 часа, задържа дъха си без проблем около 5 минути и има по 3-5 оргазма на ден.

казим

“Не се чувствам като 95-годишен старец. Имам толкова сили, колкото имах на 25 години. Когато човек се грижи добре за здравето си, той усеща невероятна сила вътре в себе си. И може да постигне всичко!”, са думите му.

йога учител

йога

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *