ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Страдате от сенна хрема? Тази рецепта ще ви помогне!

Сенната хрема е много неприятно заболяване с кихане, сълзене и парене в очите, както и запушен нос.

Напитка за сенна хрема
Напитка за сенна хрема

Лекарствата и капките, които се предписват от лекарите, облекчават донякъде, но нали знаете колко са много страничните им ефекти, а и от тях се чувствате сънливи.

Тук ви предлагаме комбинация, която се препоръчва от много хора, страдащи от сенна хрема. Те са я научили от свои познати, които не цитират автора, но хората са доволни.

Напитката трябва да се приема през времето, когато се засилват симптомите на алергичния ринит. Съставките имат натурални свойства като противовъзпалителни и антихистаминови с много витамин С.

Съставки

Корен от джинджифил – 5 см

Лимон – половин с кората, добре измит

Ананас – един кръгъл резен с дебелина 1 см (ако няма пресен ананас, препоръчва се сушен)

Една ябълка – изчистена от семето

Инструкции

Слагате в блендера 50 мл вода и добавяте нарязаните продукти, смилате много добре и пиете в рамките на 15 минути всяка сутрин. Ако имате нужда направете още една доза през деня.

Смутитата трябва да се приготвят непосредствено преди изпиване, тъй като губят ценните си съставки при престояване. Това важи за всяко пасиране на плодове и зеленчуци и за соковете. Има един начин да съхраните плодова или зеленчукова напитка за по-дълго време и той е да използвате уред за сребърна вода. Поставяте уреда за 10 минути в напитката и прибирате в хладилника.

Освен това плодовете и зеленчуците трябва да са винаги пресни. По възможност да не съдържат нитрати и други вредни вещества. Непременно ги измивайте добре с топла вода. Най-добрият вариант е да купувате домашната продукция на хора от село, които познавате и сте сигурни, че не използват химически препарати за засилване узряването на растенията.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *