Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отказах се от глутен, захар, мляко, алкохол и кафе в продължение на 3 седмици, И ЕТО КАКВО СЕ СЛУЧИ!

Това лято се отказах от глутен, захар, млечни продукти, алкохол и кафе

gluten kafe

И ЕТО КАКВО РАЗБРАХ СЛЕД ТРИ СЕДМИЦИ!

1. Научих се да познавам глада!

Обикновения глад не се появява веднага. Той идва постепенно. Докато емоционалния глад се появява веднага и моментално иска да бъде задоволен. По време на пречистване на тялото, аз вече не чувствах емоционално глад.

2. Захарта не ми е приятел

Дори тази захар, която се съдържа в сушените плодове. Тя е толкова пристрастяваща, че ни кара да бъдем готови да продадем душата си за парче шоколад.

3. Глутенът упойваше мозъка ми

На сутринта след обилно прехранване аз изпитвах чувство, близко до махмурлук. В резултат на това ми беше много трудно да се концентрира върху работата си. Особено вреден е глутена, който се намира в бисквитите и обикновения хляб, който всеки ден купувах от магазина.

4. Текилата в умерени количества – най-добрия избор на алкохолно питие

След като пийнех малко текила, се чувствах много по-добре, отколкото след консумация на други алкохолни напитки, особено бира или вино.

5. Имам нужда от по-малко сън, след като започнах да ям правилната храна

Подозирам, че глутенът, захарта и кафето са направили от съня ми абсолютна бъркотия. Преди да разкарам тези вредни храни, аз имах нужда от 7-8 часа сън на нощ, докато по време на прочистването и след това ми стигат и шест до седем часа почивка.

6. Болката изчезна!

Преди шест месеца аз претърпях автомобилна катастрофа и затова периодично ме измъчват болки във врата и раменете. Но след като започнах пречистване на организма, те изчезнаха напълно.

7. Аз се влюбих в шейковете!

Това е един много добър начин на хранене, който позволява да се смесят в едно зеленчуци, плодове и ядки за храна. Вие трябва да опитате да направите това и за себе си! Уверявам ви, че няма да имате думи, с които да опишете колко чудесно се чувствате, след като сте махнали от менюто си захарта, глутена и кафето

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Отказах се от глутен, захар, мляко, алкохол и кафе в продължение на 3 седмици, И ЕТО КАКВО СЕ СЛУЧИ!

  1. Pepi каза:

    За захарта, алкохола и газираното съм съгласен. За глутена е много трудно да се изключи, пробвал съм. В много храни има глутен.
    Аз захар и бяло брашно не консумирам под никаква форма от години.
    Алкохол и кафе пия. Това лято спрях алкохола на 100 % за месец и резултатите бяха фантастични.
    Чувствах се страхотно, но жалост пак употребявам алкохол

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *