ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечебната супа на Ким Кардашиян, с която бори псориазиса

Заболяването псориазис не подбира

супа ким От него боледуват както обикновени хора, така и звезди. В последните години знаменитостите с готовност споделят както диетите, които спазват, така и лечебните рецепти, с които са си помогнали.

Малко са хората, които могат да предположат, че Ким Кардашиян страда от псориазис. Коварните люспи се появиха по тялото ѝ през 2011-та година. Псориазисът е автоимунно заболяване, което е свързано със състоянието на имунната система. Имунната система атакува собствените си клетки в тялото, тъй като ги разпознава като чужди нашественици. Разстройство на кожата се появява като червени петна с дебели сребристи люспи.

Kim-Kardashian-psoriasis
Ким Кардашиян открито говори за своето заболяване

Това заболяване изисква много голяма дисциплина. Добре се повлиява както от средства, които се прилагат локално върху кожата, така и от спазването на много строга диета.

Ким Кардашиян споделя, че заради заболяването си предпочита да прекарва повече време на места, където е вечно лято. Разбира се, не всеки, който страда от това заболяване, има тази възможност.
Освен слънцето и топлото време, помощник на пищната дама е и диетата. Вече четвърта година Ким не хапва абсолютно нищо от животински произход. Никакво сирене, никакъв кашкавал, никакво месо. Сила на имунната система дава с една специална супа, която хапва поне два пъти на ден.

Лечебната супа на Ким Кардашиян не само помага на имунната система, но много успешно чисти и мазнини. Благодарение на нея тя се възстанови много бързо след раждането.

Ето и рецептата на тази невероятна супа, която може да си направите и вие, без значение дали страдате от псориазис, или искате да имате здрава имунна система и прекрасна фигура.

Съставки:

– 1 картоф

– 3 моркова

– 1 стрък целина

– 1 глава червен лук

– 1 скилидка чесън

– щипка морска сол

– 1/2 чаена лъжичка черен пипер

– Чаена лъжичка червен пипер

– 1 дафинов лист

– 400 грама домати

– 400 грама грах от кутия

– Шепа спанак

– Зехтин

Начин на приготвяне:

Сложете всички съставки, с изключение на зехтина и спанака, на слаб огън. Залейте ги с вода. Когато зеленчуците са почти сварени, добавете спанака и го оставете на слаб огън за няколко минути. Добавете зехтина след като махнете супата от огъня.

Ако искате да разнообразите, след като е готова супата, може да я сложите в блендера.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *