Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Древна рецепта за билково лекарство помага при много болести

Ние ви предлагаме рецепта от старите билкови книги за лекарство, което е известно, че може да помогне при почти всяка болест

билкар Лекарството се използва главно за проблеми с лоша циркулация, главоболие и замаяност, както и при други подобни проблеми с главата , като забравяне и лоша памет.

Можете да опитате това лекарство и ако имате проблеми със слабо сърце. Тази билкова смес е вписана в старите книги за билкови рецепти, открити в Лондон, и датиращи от 1696 година.

Трябва да опитате тази напитка, подобна на вино, и като решение за проблемите с всички остри и хронични заболявания на стомаха и червата, както и срещу нарушения в храносмилането и възпаление на дебелото черво. Това вино ефективно регулира чревната флора и унищожава разпространението на вредните бактерии. Рецептата помага при липса на апетит и слабост, причинена от заболяване, операция или спад на имунната система.

Тази напитка е идеална за добра циркулация на кръвта и подобряване на храносмилането. Тя балансира всички системи на организма, включително мозъка и сърцето. Ето защо това вино е популярно и като лек срещу всяка болест.

Съставки:

* половин килограм пресни боровинки

* половин килограм плодове от хвойна

* 1 литър домашно червено вино

* 300 мл домашна ракия

* 3 супени лъжици мед

* 3-5 супени лъжици лимон.

Начин на приготвяне:

Измийте боровинките и плодовете от хвойна и ги поставете в голям буркан. Изсипете виното докато покрие плодовете. Нека да стои на студено място поне 48 часа. След това добавете ракията, меда и лимона към така получената смес. Разбъркайте добре всички съставки, за да се разтвори меда и плодовете да пуснат своя сок, но без да ги пресовате напълно. Нека стои в продължение на 7 дни, като не забравяте да разбърквате от време на време.

След това лекарството е готово за употреба. Не се прецежда. Използвайте по четири супени лъжици от това вино, сутрин и вечер. Във всяка доза нека да има и няколко боровинки, които ще дъвчете добре преди да бъдат погълнати.

Това вино се използва три дни сутрин и вечер, последвано от пауза за два дни. Прилагайте лечението с тази стародавна билкова смес, докато свърши цялата доза.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *