Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта от старите китайски лечебни книги: тинктура от 3 билки при високо кръвно налягане

Успокойте нервите и свалете кръвното до нормалните му граници с тази безценна лечебна тинктура

високо кръвно

Хипертонията води до постепенно разрушаване на стените на кръвоносните съдове и може да доведе до различни заболявания като: ангина пекторис, миокарден инфаркт, мозъчен инсулт. Често високото кръвно налягане е придружено от неприятни симптоми като главоболие, тежест в главата, замъглено зрение, болки в сърцето, безсъние и кръвотечение от носа. За съжаление, увеличаване на кръвното налягане може да се получи не само при пациенти с хипертония, но също така и при здрави хора, например, след тежък стрес.

Най-честите симптоми на високо налягане са:

  • безсъние;
    раздразнителност;
    намаляване на зрителната острота;
    болка в сърцето;
    сърцебиене;
    недостиг на въздух;
    загуба на паметта;
    световъртеж и кръвотечение от носа.

Преди да потърсите квалифицирани грижи, опитайте се да възстановите нормалните параметри на вашето кръвно налягане с тази тинктура от три билки. Рецептата е популярна сред китайските лечители.

Съставки:

  • 100 мл алкохолна тинктура от дяволска уста;
    100 мл алкохолна тинктура от валериана;
    100 мл алкохолна тинктура от глог.

Алкохолната тинктура се приготвя като поставите в подходящ съд свежи билки и ги залеете със спирт. Билките се нарязват и не натъпкват добре в подходящ буркан. След това се заливат със спирт, колкото поеме. Слагате на слънце и обръщате от време на време. След това се прецежда през марля. Когато е готово отделяте по 100 мл и смесвате трите тинктури. Съхранява се на тъмно и хладно място.

Получената инфузията трябва да се приема 3 пъти на ден по 1 чаена лъжичка, като може да се разтвори в малко вода, ако не успеете да я приемете в чист вид.

Тази структура спасява от шум в ушите, облекчава главоболието, подобрява мозъчната циркулация на кръвта, действа като успокоително при нервност, намалява вътречерепното налягане и укрепва нервите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *