Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рициново масло и сок от лимон спират падането на косата

В 50 грама рициново масло да се изцеди сокът на 1 лимон и да се добавят 3 необелени скилидки чесън. Всичко да се разбърка и да се остави на слънце 4 дена. Косата да се измие, изсуши и вечер корените да се мажат със сместа. Да стои намазана 12 часа. Сутринта да се измие като се сапуниса само един път. Процедурата да се прави 3 вечери подред, да се почива една седмица и отново да се прави. Лечението продължава 1 месец.

Смесват се и се разбъркват внимателно 100 грама корени от коприва, по 30 грама листа от смрадлика, корени от кукуряк, 50 грама цвят от лайка. 1 супена лъжица от сместа се залива с 400 грама вряща вода. Вари се на тих огън докато течността остане наполовина. Прецежда се. С разтвора се кваси цялата коса и се правят фрикции на корените. Косата се третира по този начин 2 пъти дневно сутрин и вечер.

100 грама пресни ситно нарязани корени от репей се накисват в 200 грама зехтин. Стоят 24 часа. След това се варят на водна баня и течността се прецежда. Корените на косата се намазват като силно се масажират главата се завързва с найлон. След 4-5 часа косата се измива с жълтък и обилно се изплаква с вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *