Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Азиатски гущер лекува рак и астма

Гущер, живеещ на територията на Индонезия и някои други азиатски страни, лекува рак. Геконът се изнася за цял свят, въпреки че търговията с него е забранена на Филипините и се наказва строго.

Индонезийците казват, че освен рак, малкото гущерче лекува също така кожни и респираторни заболявания. Именно затова немалка част от тях се занимават с лов на гекони през дъждовния период – от декември до февруари. Тогава те търсят пъргавите животинчета в гората и ги хващат с ръце. След като красивите влечуги бъдат транспортирани до дома, други хора – най-често роднините на ловците, разпъват, изсушават и опаковат гущерите. Естествено, работниците получават най-малко пари – между 500 000 и 1 млн. рупии на месец (около 40 и 80 долара).

Група от 5-6 ловци за 3-4 дни обикновено хваща около 8000-10 000 гекона. Ако са в добро състояние, два гекона се продават за около gushter gekon4000-5000 рупии (40-50 цента), но ако са повредени и нямат опашки, цената пада двойно.

Природозащитници в Индонезия твърдят, че ловът на гекони трябва да спре, защото тези животни принадлежат на природата и трябва да останат в гората.

Геконът се използва широко и в китайската медицина. Експерти обясняват, че приготвените лекарства с това животно премахват злокачествените тумори. Активното вещество укрепва имунната система, спира развитието на рака, карайки злокачествените клетки да се самоубият.

Геконът се използва особено при злокачествени тумори на храносмилателната система – лечението с него може да замести операцията, лъчетерапията и химиотерапията.

Приемането на лекарство с гекон неутрализира токсините в организма. Помага при астма, кожни алергии, екзема и други.

Същестуват също така твърдения, че геконът лекува СПИН и импотентност, но засега все още няма категорични доказателства за това.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *