Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашна реминерализираща и избелваща паста за зъби

Направете своя собствена паста за зъби по рецептата, която ви предлагаме! Но не забравяйте, че няма как да излекувате венците и да бъдат здрави без здравословна диета.

zabi

Устата ти емулира здравето на червата. Болестта започва в червата и това е вярно за всички, с изключение на малкото хора, които пушат, но се хранят много добре. Пушенето (тютюн, марихуана) е изключително вредно за зъбите и венците. Тази формула може да намали степента на влошаване, както и да ускори зарастването, премахва възпалението, елиминира инфекцията и избелва зъбите.

Едно друго изключение и за съжаление често срещано, е човек, който се грижи много добре за тялото си, но си слага живачни пломби. Тези пломби ще развалят зъбите и здравето на венците, но има стъпки, които можете да предприемете, които значително ще намалят вредното им въздействие.

Направете своя собствена реминерализираща паста за зъби с калций, магнезий, стевия, кокосово масло и етерични масла, за да помогнете на вашите зъби да останат силни и венците здрави.

Съставки

5 ч.л.  магнезий на прах

2 ч.л. сода за хляб

1 ч.л. нерафинирана морска сол, фино смляна

3-5 ч.л. кокосово масло

Допълнителни съставки: Етерични масла за аромат и убиване на микробите по избор (мента, канела, чаено дърво, мента, портокал)

стевия (много малко)

Инструкции

Смесете калция, солта и содата за хляб в купа

Добавете кокосовото масло постепенно, докато стигнете до желаната гъстота

Добавете допълнителните съставки

Да се ​​съхранява в малък стъклен съд.

Към такива домашни пасти за зъби понякога се добавя водороден пероксид особено при тези, формулирани за избелване. Но той е една от тези съставки, които не би трябвало да преглъщате и може да дразни венците. Това не е добра идея за деца или за някой с чувствителни, повредени или болни венци.

 

9 факта за избелването на зъби, които не знаете!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *