Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тези плодове възвръщат загубените сили за отрицателно време

Физическа умора, пролетна умора, изтощение след боледуване, изтощение при стрес на работното място – силите са изчерпани, но с тези плодове можете да ги възвърнете скоростно

Може и да не ви се вярва, че някои неща се случват с магическа пръчка, но можете да възвърнете своите физически и психически сили за отрицателно време.

Но за да има траен ефект, не забравяйте да продължите консумацията на полезните плодове един месец,  съветват от lifebg.net.

Направете следната дневна пропорция – 5 бр. сушени кайсии; 1 бр. голяма смокиня; 1 бр. синя слива.

plodove
Яжте сушените плодове,  за да бъдете здрави, силни и енергични

През зимата и пролетта, когато тези плодове трудно се намират пресни, а и да са – вероятно не са с доброто качество на узрелите под слънчевите лъчи, затова ги използвайте сушени.

Можете да изядете цялото количество заедно за закуска, например, като си ги нарежете и по желание им добавите малко кисело мляко.

Бихте могли да ги ядете около 10 часа, около 15 часа.

По-важно е да сте напълно убедени колко е полезна тази комбинация от плодове.

Сушените плодове образуват вещества, които действат на принципа на желатина – те помагат да се възстановят меките тъкани на органите и дисковете, които се намират между прешлените.

Сушените плодове подобряват кръвообръщението,  натрупването на хрущялна тъкан и течност между ставите, която течност помага ставите да се движат правилно без да се изтърква и разрушава образувания хрущял.

Когато приемате тези плодове ден – два, вие ще повишите вашите жизнени сили и дневна работоспособност, защото са богати на много витамини.

Но ако искате да помогнете на вашите кости и хрущяли да бъдат здрави, консумирайте ги дълго време.

Ако не страдате от диабет, можете целогодишно да приемате това количество сушени плодове. През лятото ги яжте пресни.

1. Сините сливи са полезни, защото помагат на човек да не страда от запек и по този начин да чисти ежедневно натрупаните токсични отпадъци от дебелото черво.

Освен това сините сливи помагат на костите да задържат калция, който е приет чрез храната, от таблетки или от хранителни добавки. Така те са здрави много по-дълго време.

2.  Сушените кайсии са богати на редица витамини – С, К, от групата на В.

Имат голяма доза желязо, което е полезно за кръвта. Помагат на организма да произвежда хемоглобин, който хемоглобин е важен в борбата с анемията.

Сушените кайсии подпомагат работата на сърцето, здравината и еластичността на кръвоносните съдове, предпазват от натрупването на холестеролни отлагания в кръвоносните съдове и образуването на тромби – съсиреци,  които са много опасни.

3. Смокините също са полезни за кръвоносната система, за сърцето, за храносмилането.

Подобряват работата на щитовидната жлеза.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *