ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рик Симсън предлага уникален метод за лечение на рак

След като става свидетел как здрав човек заболява от рак и се стопява до скелет, Рик Симсън решава да се бори с тази гадна болест. Към днешна дата той е направил много

Всичко започнало, след като първи братовчед на Рик Симсън заболява от рак. Той бил опериран и лекарите казали, че младият мъж ще живее.

Минало известно време и братовчедът на Рик наистина се чувствал добре, въпреки че теглото му намаляло от 200 паунда на 130 (един паунд е равен на 0,45359237  кг) – от около 90 кг отслабнал до 59 кг.

Една вечер по време на купон, братовчедът припаднал до Рик. Тогава Рик се изплашил, защото усетил, че ракът се е завърнал отново.

rick-simpson
Рик Симсън
rick-simpson
Рик Симсън

Лекарите съобщили страшната новина, че му остават само 3 месеца живот. През тези месеци той отслабнал от 130 паунда на 50 (около 23 кг).

Когато издъхнал, роднините накарали Рик да избръсне своя братовчед. Това била най-ужасната гледка в неговия живот. Братовчедът  приличал на истински скелет, писаха в dailymail.co.uk.

Няколко години по-късно Рик Симсън слушал радио и в предаването коментирали каква лечебна сила се крие в конопеното масло.

С помощта на конопено масло Рик излекувал друг свой познат,  болен от рак. Човекът се закрепил и след време ракът изчезнал само с пиенето на конопено масло.

След време  на същия човек се появила някаква бенка на клепача на едното око. Лекарите вдигнали безпомощни рамене.

konop-maslo
Масло от коноп
konop-olio
Използвайте масло от коноп против рак

И този път Рик се притекъл на помощ. Той правел компреси с марля, която е напоена с конопено масло. Бенката изчезнала.

Днес Рик Симсън е на 64 години.  Той развива активна дейност в борбата с рак.

Горещо препоръчва употребата на конопено олио.

Можете да разгледате и  страницата на  Rick Simpson във Фейсбук ТУК.

На българския пазар предлагат конопено масло в стъклени шишета.

То е невероятно полезно, защото е богато на Омега 6 и Омега 3 киселини. Специалистите определят конопеното масло като най-балансирано, понеже пропорциите в него са  3:1 Омега 6 към  Омега 3 киселини.

Те са изключително важни за  човешкото здраве, защото подсилват имунната система, помагат за изграждане клетките на мозъка и на сърцето, усилват паметта и дават енергия на мускулите.

konop
Конопено масло се продава и в България

Конопеното масло (олио) съдържа GLA – полиненаситена мастна киселина.  Тя подпомага да се поддържа правилен  хормонален баланс и влияе положително на кожата при хронични и кожни болести от типа на екземи или псориазис.

Конопеното олио играе съществена роля при изграждане на здрави клетки, на които мембраните са здрави и с нужната чувствителност.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Рик Симсън предлага уникален метод за лечение на рак

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *