ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Уникална рецепта от Древен Китай лекува главоболие и премахва тумори

Тази невероятен еликсир премахва тумори

chesanУникална рецепта с чесън от Древен Китай лекува главоболие, подобрява зрението и премахва тумори. Рецептата е открита през 1971 година от експедиция на ЮНЕСКО в тибетски манастир. Написана е на глинена плочка и досега е преведена на много световни езици.

Този еликсир освобождава организма от токсините, подобрява еластичността на кръвоносните съдове и предпазва от инфаркт. Лекарството с чесън се приготвя и приема на интервал от 5 години. Трябва да сте дисциплиниран и да пиете от еликсира по точна схема.

Необходими продукти:

350 грама чесън,
300 грама 96% спирт

Начин на приготвяне:

Чесънът се нарязва на ситно, след което се счуква в дървено хаванче. Добавя се 300 мл 96% спирт. Сместа се слага в буркан, който се затваря плътно. Оставя се да престои 10 дни.

След 10-те дни течността се прецежда през плат и се оставя да престои още 3 дни. След това можете да започнете да го приемате по следната таблица:

tablica za lekuva

Еликсирът се пие на капки, които се разтварят в 50 мл мляко със стайна температура. Пие се всеки ден за закуска, обяд и вечеря.

На 11-ия ден и след това започвате да приемате по 25 капки на всяко хранене и пиете докато свърши течността.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 6 до “Уникална рецепта от Древен Китай лекува главоболие и премахва тумори

  1. elena каза:

    Тази рецепта съм я прилагала преди 20 години,трябва да ви кажа,че наистина има ефект.Сега мисля отново да я приложа за да засиля имунитета си защото вече съм на възраст.много е важно в този момент да се защитим от грип.Ако вземаме и по 1 лъжица мед с лимони няма да се разболеем от грип и други вирусни заболявания

  2. Румяна каза:

    Към Милена: Пропорцията е толкова малка, че не може да се говори за „воня“. И аз, и съпругът ми го пихме, ходехме на работа и не притеснихме никого, нито себе си, имахме само полза.

  3. Mima каза:

    Tazi recepta e mnogo stara.Cirkulira na vseki okolo 15 godini.Probvala sam ia,ne varshi nikakvaa rabota.Samo se omirisvash na chesan.Iajte po edna skilidka chesan samo vecher.Tova e za obshto zdrave.

  4. Милена каза:

    Да де, ама да не ходиш на работа, а да стоиш сам вкъщи и да не миришеш на хората. Майка ми е пенсионерка и въпреки това се отказа да го пие заради вонята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *