Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какви са лечебните свойства на дърветата?

Дъбът е силен генератор на положителна енергия и способства за подобряване на мозъчната дейност

 

дърветата лекуват

Той е антистресово средство, активизира кръвообращението и намалява периода за оздравяване при заболяване. Нормализира кръвното налягане при хипертоници.

Брезата е едно от най-почитаните дървета сред славяните. Тя може да поеме върху себе си всякакви болести, защото е източник на енергия и жизнени сили; помага при грип и хрема, концентрира силата и вниманието. Дървото прекрасно йонизира въздуха.

Лиственицата изцелява нервни разстройства, особено съпроводените с меланхолия и депресия. Влиянието й помага да видите най-добрите страни на живота. В къщи от лиственица се препоръчва да живеят хора с болести на дихателните пътища – бронхит, астма и др.

Бор, бук, липа, ябълка и ясен повишават общия тонус и съпротивителните сили на организма, снемат умората, последствията от стреса. Продължителното пребиваване в борова гора избавя от кашлица и хрема.

Трепетлика, слива и топола успокояват, дават яснота на мисленето, усещане за перспектива. Но не прекалявайте с използването на лечебните им свойства, тъй като те притежават и мощни „вампирски“ способности и отнемат енергията при продължителен контакт, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *