Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето 10 причини да използвате ябълков оцет всеки ден!

Преоткрийте невероятния ябълков оцет и включете в ежедневните си дейности неговите полезни качества.

Ябълков оцет

Той се използва за общото ви здраве, кожата, косата и за дома – ябълковият оцет е много повече от дресинг за салата!

1. Ябълковият оцет е напълно натурален продукт. Той е направен от ябълков сок, който ферментира един път и след това още един път – до получаване на оцет. При използването му ние намаляваме потреблението на неестествени химикали в ежедневието си .

2. Той може да се използва за изплакване на косата след шампоана, като с това помага за заздравяване на косата и за нейния блясък.  Ние препоръчваме да вземете една стара бутилка от шампоан, след това да сипете в нея една чаша вода и 1 с.л. оцет. С този разтвор измивайте косата си след шампоана и ще постигнете завидни резултати!

3. Натуралният ябълков оцет регулира рН на кожата ви. Разредете 1 с.л. оцет с 2 с.л. вода и мажете лицето си с тази смес вместо лосион. Можете да направите това през нощта след измиване – това помага и за избледняване на петна или белези от акне.

4. Този оцет може да помогне за премахването на петна от зъбите. Разтрийте зъбите директно с ябълков оцет и изплакнете с вода.

5. Ако сте прекалили с излежаването на слънце, намажете тялото си с разреден ябълков оцет. Оставете да действа 20 минути и изплакнете с хладка вода.

6. След бръснене използвайте ябълков оцет като естествен афтършейв. Напълнете бутилка с равни части ябълков оцет и вода и нанесете върху лицето.

7. Втрийте ябълков оцет на ръцете и краката, за да ги облекчите след умора.

8. Ябълковият оцет може да помогне за намаляване на теглото ви. В чаша вода сложете 1 с.л. оцет и пийте по 2-3 глътки през целия ден.

9. Като част от балансиране на рН на тялото, ябълковият оцет създава цялостно лечение на организма, като го освобождава от токсините. Изследванията показват, че той може да стимулира сърдечно-съдовата система и помага при детоксикацията на черния дроб.

10. Този оцет е богат на естествени ензими, които могат да помогнат на тялото ви да се отърве от Кандидоза, която причинява симптоми на умора, лоша памет и бактериална инфекция.

 

Меган Фокс се придържа към „кисела диета”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Ето 10 причини да използвате ябълков оцет всеки ден!

  1. Умна каза:

    Кандида са род гъбички, а не бактерии – най-известната е Кандида Албиканс – виновна за гъбични инфекции във влагалището и бяло течение. Да вярвам ли на останалото?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *