ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лавандуловото масло заличава бръчките на лицето!

Всички компоненти на лавандуловото масло “работят” срещу стреса и стареенето на организма.

lavandaАко легнете да спите на възглавничка, ухаеща на лавандула, спокойният сън ви е гарантиран. И не само това: бръчките на лицето ви постепенно започват да се заличават!

В това, че маслото от лавандула връща еластичността на кожата, се убедили козметолози от САЩ, ръководени от Франческа Фуско. Известната зад океана дерматоложка работела върху проект за антистресовите качества на лавандуловия екстракт, съобщават от medikforum.ru. Групата потвърдила версията, че лавандуловото масло е в състояние да снема стреса, да успокоява и да спасява от безсъние. Ако вечер преди сън капнете няколко капки лавандулово масло върху възглавницата си, по-добре и бързо ще се отпуснете и ще се настроите за почивка, уверява Фуско.

Освен сънотворните си качества обаче лавандулата притежава още едно: подмладяващото. Редовният сън върху лавандулова възглавница може да ви спаси не само от стреса, но и от преждевременните бръчки. Жените, с чиято помощ Франческа Фуско провеждала тестовете си, не само стабилизирали съня си и се чувствали по-спокойни и уверени. Всички те видимо смъкнали по няколко години от лицето си, след като дълбоките им бръчки започнали да изчезват. При това – без допълнителни козметични процедури!

Заличаването на бръчките по този начин не е чудо, а част от антистресовия ефект на лавандулата. Неутрализирайки емоционалните напрежения, лавандуловото масло подпомага отпускането на лицевите мускули и кожата на лицето започва да изглежда по-гладка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *