Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Данъци докараха хипертония на Жерар Депардийо

Жерар Депардийо е известен френски актьор, който освен киното обича и виното

Но не любовта му към чашката му е докарал неприятен здравословен проблем. През последните няколко месеца френският комик, който е също толкова добър и в драматичните роли се оплаква от високо кръвно налягане, което пък му създава проблеми и със сърцето.

Причина за неразположението на Депардийо е тривиална – актьорът вдигнал кръвно заради пари. Преди няколко месеца французинът се забърка в скандал, предизвикан от новото му белгийско гражданство. Той влезе в конфликт с френските власти заради скока на данъците, които богатите ще трябва да плащат след Нова година. Всеки, който печели на година повече от един милион евро, ще трябва да внася в хазната 75% от тях.

63-годишния актьор пресметнал, че от 14-годишен, когато е започнал да се труди, досега е внесъл във френската хазна данъци в размер на 145 милиона евро. Случката излезе извън пределите на Франция и предизвика почти световен скандал, тъй като малко лсед като разбра за случилото се Владимир Путин обяви, че е готов да даде на бунтаря руски паспорт.

Каквото и да се е случило, явно последствията няма да са добри за здравето на Жерар Депардийо. Преди няколко седмици папараци са заснели актьора, който пристигна в Италия в… инвалидна количка. Тенът на лицето му е бил болнично жълт, а самият той – в ужасно настроение. Възрастта и килограмите на Жерар Депардийо допълнително влошават положението. Известно е, че заедно с виното актьорът поглъща и не чак толкова скромни количества храна. В момента никой не знае какво точно се случва със здравето му, но е факт, че френската кино легенда не се чувства никак добре.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *