Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да подобрим кръвооросяването на крайниците

Вижте как да си помогнете, ако имате проблеми с кръвооросяването на крайниците.

Кръвоносната система обхваща сърцето, кръвоносните съдове, артериите, вените, плазмата, капилярите и тромбоцитите. Тази система изпомпва кръв през всеки кръвоносен съд, което прави живота възможен. Когато кръвоносната система е увредена, кръвообращение е компрометирано, а това става най-често в крайниците. Признаците на лоша циркулация са чести спазми на краката и изтръпване, подути и тежки крак, които се лекуват много бавно. За подобряване на кръвообращението, премахване известните причинители на запушване на артериите, като нездравословната храна, алкохола и мазнините.

1. Откажете се от мазнините и червеното месо. Дайте възможност на тялото си да изгори лошите мазнини, които вече са във вашата система. Чрез намаляване на храните, които запушват кръвоносните съдове, като сладолед, чипс, сирене, дресинг сосове за салати и червени меса, вие ще започнете да ги премахвате от кръвоносната си система.

2. Стартирайте програма с упражнения. Ставай от седнало положение на всеки 15 или 20 минути, за да се раздвижва кръв във вените и артериите. Когато можете излезте за кратка разходка с приятел за помощ. Това също ще раздвижи кръвоносната ви система и кръвта ще теча по-лесно във вените и артериите. В последствие увеличавайте усилията до ниво с, което може да се справяте, но внимавайте да не се претоварите. И накрая, включете разтягащи упражняване към вашите тренировки, с цел разхлабване на мускулите и увеличаване на гъвкавостта. Това също ще подобри циркулацията на кръвта в краката ви.

3. Добавяйте малко лют червен пипер към вашата храна за да увеличите притока на кръв. Лютия червен пипер е естествен стимулант, известен с възможността си да засилва метаболизма, което води до по-добра циркулация на кръвта в цялото тяло, включително и в крайниците.

4. Осигурете си професионален масаж два или три пъти в месеца като част от цялостната си програма. Кажете на вашия масажист да обръща специално внимание на краката и стъпалата ви. Масажа прави много повече от просто отпускане. Той също така има и терапевтична роля, стимулира мускулите и ставите и улесняване оптимална кръвна циркулация.

5. Посещавайте процедури по акупунктура за подобряване на кръвообращението в крайниците. Проучете добре практикуващия, който обмисляте да посетите и потърсете препоръки. Задавайте въпросите които ви интересуват преди да дадете съгласието си за лечение. Кажете на практикуващия точно защо сте там, конкретно за да стимулирате кръвооросяването в крайниците си.

6. Виногин МАКС – Уникален патентован комплекс, съдържащ екстракти от грозде и ябълка, на френските лаборатории Bio Serae. Действието на Виногин МАКС  се дължи на стимулиране на отделянето на естествен азотен оксид /един от основните механизми в тялото, чрез който се постига съдоразширяване/.  По този начин се подобрява изхранването на тъканите с кислород и хранителни вещества.

Предназначение:

  • Подпомага кръвоснабдяването на мозъка и крайниците.
  • Способства за разширяване на  най-малките кръвоносни съдове и подобрява циркулацията на кръвта.
  • Благоприятства за повишаване на паметовите способности, концентрацията и възможността за възприемане.
  • Укрепва кръвоносната система и подобрява кръвоснабдяването.
  • Увеличава мускулната сила и издръжливостта на организма, което е особено важно за по-възрастните хора.
  • Оказва положително влияние при хора, страдащи от студени крайници;
  • Защитава организма от вредното въздействие на свободните радикали и заздравява стените на кръвоносните съдове.
  • Помага за поддържане еластичността на артериите и вените.
  • Има антиоксидантно действие.
  • Подобрява работата на сърцето.

 

 

Как да стоплим студените крака?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Как да подобрим кръвооросяването на крайниците

  1. Виолета каза:

    майка ми е на 65 години и много се оплакваше от студени крайници, от изтръпване на крайниците и студени крака. Консултирах се със специалист и ми казаха, че това се дължи на лошо кръвооросяване, затова се зарових в интернет за подходящо лечение на студени крайници и така попаднах на добавката Виногин Макс. Майка ми я пие вече 3 месеца и още след първия заяви, че се чувства много по добре и не иска да я спира, защото помагала и на паметта й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *