Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 алтернативни начина за справяне с проблемната ерекция

При много мъже се появява проблем, за който те рядко говорят – еректилна дисфункция!

Еректилната дисфункция или иначе казано проблемната ерекция е проблем, който се появява при много мъже, но рядко представителите на силния пол намират смелост да отидат на специалист и да се консултират, да получат диагноза и съвет за това как трябва да протече лечението, ако такова е необходимо.

Именно поради това ви предлагаме 3 алтернативни начина за справяне с проблема. Ако факторите, които са го предизвикали, не са чак толкова сериозни, някой от изброените или комбинацията между тези няколко метода може да доведе до желаните резултати:

–          хранителни добавки – в групата на този алтернативен метод за справяне с еректилната дисфункция попадат редица хранителни добавки. Става дума за храни и полезни вещества, които имат непосредствен ефект върху половата система на мъжа, а именно храни, богати на аминокиселината аргинин, на биофлавоноиди, на цинк и витамини С и Е. Доказано е, че лененото семе има непосредствен ефект в положителна посока при проблеми с ерекцията;

–          билкови отвари – доказано е, че билки като азиатски жен-шен и гинко билоба имат непосредствен ефект върху ерекцията при мъжа. Въздействието на гинко билоба е подобно на това на „Виагра” – набавя на организма по-високи количества азотен оксид. Същото се отнася и за азиатския жен-шен;

–          акупунктура – провеждането на правилна акупунктура също може да премахне проблемите на мъжа, свързани с ерекцията.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *