ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Милена Златкова: Дарих яйцеклетки два пъти!

–          Г-жо Златкова,  какво ви провокира да станете донор?

–          Успях да стана донор на яйцеклетки два пъти. Много съм щастлива, че се случи, защото възрастовото ограничение е се­риозен фактор. Имам много до­бра приятелка с репродуктивен проблем. Тя ми показа и „другата страна“, научи ме на много неща. Впоследствие стана координатор на фондация „Искам бебе“.

–          В какво вярвате?

–          Вярвам, че „предай ната­тък“ е послание, изпитано и дока­зано. Двете с Виктория Георгиева посветихме изминалата година на това – да покажем на други жени, че си струва да дадеш частица от себе си.

–          А какво е усещането, че даряваш надежда?

–          Правото на избор е свя­то. Една простичка и напълно поносима процедура ме зареди страшно много като човек. За­това го направих и втори път. Лек дискомфорт и усещането, че летя, радвам си. От самото начало имах доверието и рес­пекта към д-р Стаменов заради неговата клиника и опит.

Вярвам, че това е крачка, която всяка майка би сторила. Да си жена е привилегия! А ние всички вярваме в едно – в Живо­та с „предай нататък „.

На 8 март започва кампанията „Повече българчета за Бъл­гария“

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *