Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Дългият полет се отразява негативно на слуховия орган

Причина за това са колебанията в атмосферното налягане при излитане и кацане-това най-много влияе на слуховия апарат. Почти на всеки човек в такъв момент му се запушват ушите. Както обясняват лекарите, в този момент слуховата тръба се затваря и се създава отрицателно налягане в средното ухо.

За да избегнете тези неприятни усещания, е нужно преди пътуването да сте сигурни, че можете спокойно да дишате през носа. При хрема или запушен нос е нужно да прочистите дихателните си пътища и да си капвате предписаните от личния лекар капки. При излитане и кацане на самолета отворете леко уста. На много хора им помагат дъвките или смучещите бонбони.

След полета е желателно известно време да останете в относителна тишина, за да може слуховият ви орган да си отдъхне. Ако запушените уши не се оправят след един ден, ако започне да ви боли, не чакайте, а търсете специалист.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Дългият полет се отразява негативно на слуховия орган

  1. Pingback: 3 стратегии как да боравите с парите, докато сте в чужбина | ПО-КРАСИВИ

  2. Pingback: Да пътуваме ли със самолет, ако не се чувстваме добре? | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *