Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Нека мъжете знаят…

По принцип тук много зависи от възрастта: колкото по-възрастен е човек, да не кажем по- стар, толкова по-опасно е въздържанието. Така може въобще да се прекрати функционирането на сексуалността, защото върху възрастовото понижаване на половото влечение се наслагва и спадането на либидото пак от въздържанието. Това е песимистичната гледна точка. Но тук идва ред на съвременните препарати, които индуцират при мъжете сексуални реакции дори в случаите, когато въобще липсва полово влечение. Колкото и смешно да ви звучи, след известно време сякаш нищо не се е случило и се Връщате към нормални полови отношения.

Сега вижте интересен случай. Известният сексолог Джон Грей, който прекарал седем години в Тибет, облечен като монах, разбрал, че такъв жи­вот не е за него и решил да се върне към обичайния „човешки живот“. На всичкото отгоре това се ока­зало полезно за него. Той започнал още по-добре да разбира женската психология. Изхитрил се и всеки път разказвал на жената, с която бил в интимни отношения, как след седемгодишно въздържание не помни или не знае как е най-добре да постъпи в интимен план. Споделял, че не знае как правилно да се държи, за да се получи необходимият за нея резултат. И така дамите охотно обяснявали на хитрия и умен „непорочен“ бивш монах как да им достави удоволствие.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *