3 начина за пречистване на стомаха с пъпеш

В сезона на пъпеша лесно можете да пречистите стомашно-чревния си тракт. Трябва само да изберете хранителен режим и да го следвате стриктно.

Пъпешът е истинска съкровищница на витамини и редовното му консумиране забавя стареенето на кожата. За да се възползвате от прекрасните качества на този ароматен плод, можете да заложите на един от следните пречистващи методи.

пъпеш
Пречистване на стомаха с пъпеш

 

Вариант 1

В избран от вас ден в седмицата хапвайте само пъпеш (1,5 кг). Не приемайте никаква друга храна. Позволена е минералната вода, зеленият чай, чаят от шипки и др. билки.

Вариант 2

В продължение на една седмица, всяка сутрин на гладен стомах хапвайте по 150 грама пъпеш. Час след приема на вкусния плод можете да хапнете нещо друго за закуска. Това гарантира ефективно пречистване на стомаха.

Вариант 3

Ако ви мъчат излишни килограми, заменете обичайната си закуска с пъпеш (300 грама) за 1 седмица.

Без значение на кой вариант ще се спрете, ще усетите веднага положителния ефект. Посочените режими с пъпеш пречистват организма, подобряват настроението и цвета на кожата.

златно чудо N14
ЗЛАТНО ЧУДО за отслабване

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *