Екзотичните плодове могат да ни помогнат да изваем тяло на богиня

В тях се съдържат много антиоксиданти и фибри

 

отслабване

Ако сте любители на новите вкусове, може да опитате от драконововия плод. Неговата родина е Мексико и е представител на семейство кактуси. Драконовият плод има големи красиви цветове, които цъфтят само през нощта.

Красивият на външен вид дар от природата помага за поддържане на здравословни нива на инсулин в кръвта. Той има ниско съдържание на въглехидрати и на захар, което го прави отлично оръжие срещу затлъстяването. Ниското съдържание на въглехидрати в храната е от съществено значение за поддържане на безопасни нива на кръвната захар, което е отличен избор за диабетиците. В него се съдържат 80% вода, много витамини и минерали. Антиоксидантите в него пък неутрализират образуването на свободните радикали.

Омега-3 мастни киселини в него помагат при възпаления и намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания, рак и артрит. Освен това плодът подобрява зрението. С него може да се поглезим срещу 25 лева за килограм, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *