Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Дишайте валериан за лека нощ!

Ако сънят ви идва трудно, не бързайте да гълтате таблетки. Опитайте едно старо средство, което е било добре известно на нашите баби!

bezsunВдишването на валерианов аромат помага срещу безсъние, твърдят от medikforum.ru. Влиянието на ароматната трева е изследвано и е доказано, че вдишването на парите от настойка  действа 20 пъти по-бързо и по-ефективно, отколкото традиционният прием на капки.

Ако решите да предприемете лечение на безсънието си по този начин, трябва да сте наясно, че всички билкови “технологии” искат търпение. Нужно е повече време, бързият ефект не е възможен. Не е изключено обаче да почувствате благотворното влияние на валериана още при първия сеанс. Ето каква препоръка дават специалистите за приложението на това средство. Шишенцето с настойка се отваря непосредствено преди лягане и с всяка ноздра се вдишва дълбоко най-малко по три пъти. Ако няма никакъв ефект, процедурата може да се повтори още 1-2 пъти. Влиянието е индивидуално, при някои хора се получава много лесно. Все пак не бива да се прекалява – предозирането може да ви докара главоболие.

Валериановият аромат помага не само при безсъние, но и при сърдечни болки, нарушено мозъчно кръвообращение, инфаркт на миокарда. Трайните резултати могат да се очакват след около 3-4 месеца. Руските медици смятат, че подобна терапия принципно се отразява добре на сърдечно-съдовата и нервната система, прави ги по-стабилни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *