ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Дишайте валериан за лека нощ!

Ако сънят ви идва трудно, не бързайте да гълтате таблетки. Опитайте едно старо средство, което е било добре известно на нашите баби!

bezsunВдишването на валерианов аромат помага срещу безсъние, твърдят от medikforum.ru. Влиянието на ароматната трева е изследвано и е доказано, че вдишването на парите от настойка  действа 20 пъти по-бързо и по-ефективно, отколкото традиционният прием на капки.

Ако решите да предприемете лечение на безсънието си по този начин, трябва да сте наясно, че всички билкови “технологии” искат търпение. Нужно е повече време, бързият ефект не е възможен. Не е изключено обаче да почувствате благотворното влияние на валериана още при първия сеанс. Ето каква препоръка дават специалистите за приложението на това средство. Шишенцето с настойка се отваря непосредствено преди лягане и с всяка ноздра се вдишва дълбоко най-малко по три пъти. Ако няма никакъв ефект, процедурата може да се повтори още 1-2 пъти. Влиянието е индивидуално, при някои хора се получава много лесно. Все пак не бива да се прекалява – предозирането може да ви докара главоболие.

Валериановият аромат помага не само при безсъние, но и при сърдечни болки, нарушено мозъчно кръвообращение, инфаркт на миокарда. Трайните резултати могат да се очакват след около 3-4 месеца. Руските медици смятат, че подобна терапия принципно се отразява добре на сърдечно-съдовата и нервната система, прави ги по-стабилни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *