6 мъже, от които се нуждае всяка самотна и разведена жена

Почти всяка разведена жена е убедена, че няма нужда от мъж. Особено в първите месеци след развода, и най-вече ако не е по нейна вина

Жените са издръжливи и изобретателни, особено когато са преживели едно такова житейско предизвикателство, като развод или раздяла. Истината е, че мъжете са важни. Излишно е да се заблуждаваме, че можем да живеем без тях.

Без значение дали сте разведена или просто самотна жена, ще имате нужда от мъж. И то не от един, а от няколко – поне докато не се появи онзи, ЕДИНСТВЕНИЯТ! Скучно ще е, а и не е практично социалният ви кръг да се състои предимно от жени. Да, не на всички мъже може да се разчита в ежедневието, но от някои определено имаме нужда. А самотната и разведена жена има някои специфични необходимости, заради които е добре да има мъж на поне една ръка разстояние.

Имайки това предвид, нека разберем от какви мъже ще има нужда всяка разведена майка и самотна жена.

1. Майстор

Майсторът с право е Номер Едно в живота на самотната жена. Намирането на перфектния майстор е по-важно от намирането на гадже. В идеалният случай е по-добре той да е майстор по професия, а не сръчният съпруг на вашата приятелка. Сексът с майстора е табу и не бива да се използва като разменна монета. Отнасяйте се с него така, все едно е свещеник – с уважение и респект. Не само защото е майстор, а защото и най-вероятно познава и други майстори, от които ще имате нужда. Същото с пълна сила важи за лекарите и адвокатите.

2. Горещ съсед

Всяка самотна или разведена жена има нужда от съсед, който може да намине, ако има спешен случай. Той е като футболист на резервната скамейка – може и да не ви се наложи да го използвате, но трябва да е наоколо. Горещият съсед е човек, на когото може да се обадите, ако колата ви не пали, или ако ключът се счупи в ключалката. Горещ в практичния смисъл на думата – звъните му в случай на бедствие. Както и в случая с майстора, ако разполагате със съсед, чиито номер е в графата за бързо набиране, забравете за секса.

3. Бившия

Не е чудно, че вашият бивш е Номер Три в този списък. На самотните и разведени жени им се налага преди всичко да са практични. Бившият ви познава доста добре. Толкова добре, че когато полудеете, защото мъжът, с когото сте излезли в понеделник, не се е обадил и вече е сряда, може да се обадите на бившия. Възможно е да го използвате като емоционална гъба, която да попива определени негативи, ако най-добрата ви приятелка, по една или друга причина, не е на линия. Защото той познава вашата лудост, която е изпитал от първа ръка. Винаги дръжте Бившия на палубата за моменти, в които губите разсъдък. Разбира се, това зависи изцяло от вас и от ситуацията с вашия Бивш. Ако не искате да имате нищо общо с него, защото ви е тормозил физически или психически, е разбираемо, и ще се наложи да търсите някой друг, който да го отнася в критичните ситуации и дни…

4. Приятел с екстри

Не е необходимо обяснение, но в случай че имате нужда, ето го и него. Приятел с екстри е мъж на чието рамо може да плачете, когато се наложи, и чиито гръб може да драскате, ако и двамата нямате нищо против… И двете ще останат без последствия, защото той е просто приятел… с екстри.

5. Колегата

Колегата-мъж не разделя приятелството на лично и служебно. В силно конкурентния корпоративен свят той отделя време, за да ви обясни онова, което не знаете, за да ви посочи грешките или да ви спаси задника, ако случайно се издъните – нещо, което малко жени биха направили, заради отмъстителната си втора природа. Понякога колегата ще се радва да ви остави у дома и няма да очаква нищо в замяна.

6. Платоничният

Между вас има нулево сексуално напрежение. А може и никакво напрежение да няма. Възможно е дори никога да не сте се виждали. Платоничният е мъж, с когото общувате предимно онлайн, и никой от вас двамата не се нуждае от нещо повече. С него може да говорите за всичко (наистина). Без натиск и напрежение, без очаквания и разочарования.

Може да дойде момент, в който Платоничният ще се окаже Майстор или Приятел с екстри… А може и никога да не настъпи такъв момент. Платоничният е мъж, с когото говорите за любов, без да я правите. Нещо като емоционално-любовен тренажор…

С това списъкът на мъжете, от които има нужда една самотна жена или разведена майка не се изчерпва. Възможно е да сме пропуснали нещо, или някой. Също така е много вероятно един мъж да бъде едновременно няколко неща – както в случая с Платоничния, или пък с колегата, който може да се окаже страхотен майстор… Мъжете в този списък могат да включват всеки – от бармана, с когото флиртувате, до бившето гадже, с което сте само на чат, до колегата, с когото клюкарствате по време на обяд. Всеки един от тях е просто допълнителен бонус, който ще направи самотният ви живот по-приятен, а трудностите – по-лесно преодолими.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *