Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Нишесте вместо ботокс? Никой няма да узнае вашата истинска възраст, гарантира Лорън Хътън!

Първите бръчици, които се появяват около 30-годишна възраст са в състояние да притеснят всяка жена

бръчки
Нишесте вместо ботокс? Никой няма да узнае вашата истинска възраст, гарантира Лорън Хътън!

Когато дамите са на около 50-60 години повечето от тях отдавна са се примирили с бръчките. Означава ли това, че трябва да оставите всичко на естествения ход на времето? Разбира се, че не.

Можете да противодействате на бръчките не само със скъпи козметични процедури и продукти. Всяка жена е в състояние да си изгради рутина и да прилага домашно приготвени маски.

Днес ще ви разкрием невероятните свойства на един абсолютно достъпен продукт, който трябва да включите като средство за борба с всякакви бръчки. С помощта на нишестето не само ще имате прекрасна кожа, но и никой няма да може да узнае истинската ви възраст.

Нишестето, било то от картофи, ориз или царевица, е естествен антиоксидант, богат на подмладяващия витамин С и никотинова киселина. Домашният ботокс от нишесте е подходящ за всички видове кожа, с изключение на кожата с индивидуална реакция към определени компоненти.

Нишестето помага да се отървете от грапавините и мазния блясък върху кожата. След прилагане кожата става копринена и мека. В зряла възраст е необходимо да се използват нишестени маски всяка седмица. Фините бръчки се заглаждат, дълбоките стават по-малко забележими и кожата придобива еластичност и естествен, приятен блясък.

Има много рецепти за подмладяване с маски на базата на нишесте.

Днес ще ви предложим маските, лично изпробвани и редовно прилагани от американската актриса и модел Лорън Хътън

Лорън Хътън

Никой не си задава въпроса на колко години е ослепителната Лорън Хътън. Съвсем скоро тя ще стане на 75, но годините ѝ личат единствено когато дефилира рамо до рамо със своята прекрасна внучка.

Затова не губете време, а започнете да правите редовно маските, които ви предлагаме днес.

Маска за лице с нишесте и морковен сок

5 супени лъжици сок от моркови
1 супена лъжица с връх нишесте
1 супена лъжица заквасена сметана със средно съдържание на мазнини
1 чаша преварена вода

1. От нишестето и водата забъркайте каша. Добавете съвсем малко вода в подходящ съд и го сложете на огъня. Сгъстете нишестето, докато не стане гъст крем. Приготвяйте на тих огън и с повишено внимание.

2. Свалете от огъня, оставете да се охлади леко и добавете морковения сок и заквасената сметана, като не спирате да разбърквате.

Охладената прясно приготвена маска се нанася върху лицето за 20-25 минути. Измийте с топла вода. Процедурата се повтаря за три последователни дни, след което се провежда почивка за една седмица, и отново се повтаря.

Китайска подмладяваща маска с мед

Тази маска не може да се използва, ако кожата има рани или обриви. И ако има доказана непоносимост към меда.

1 ч.л. мед
1 ч.л. нишесте (може да бъде оризово или царевично)
1 ч.л. фина сол

Смесете всички продукти до получаването на кремообразна смес. Ако имате прекалено чувствителна кожа сложете и малко прясно мляко.

Нанесете сместа няколко пъти върху лицето си, като добавяте нов слой всеки път, когато предишният изсъхне. Дръжте маската на лицето в продължение на 25 минути, след което измийте с топла вода. Прилагайте тази маска всеки ден в продължение на 20 дни, след което направете почивка за един месец.

Маска за избелване с водороден пероксид (най-често използваната от Лорън Хътън)

Тази процедура ще ви помогне да се отървете от луничките и петната, които се образуват с възрастта.

Смесете 2 супени лъжици нишесте и 2 супени лъжици 3% водороден прекис. Нанесете маската за 20 минути. Измийте с топла вода и не забравяйте да хидратирате кожата с крем.

Маска за измиване с минерална вода

Подобно на маската с мед и сол, и тази не може да се използва върху лице, което има ранички или други по-изразени кожни проблеми.

Ще имате нужда от:

0,5 ч.л. сода
1 ч.л. нишесте
1 ч.л. минерална вода
1 ч.л. пяна или гел за измиване

Смесете нишестето с пяната или гела за измиване и разтворете сместа с минерална вода. Добавете сол, сода и разбъркайте добре. Поставете маската върху лицето с леки масажиращи движения. Дръжте в продължение на 10 минути и измийте с топла вода. След процедурата използвайте овлажнител.

Както сами виждате – няма нищо сложно. Необходимото нишесте може да закупите лесно от който и да е здравословен магазин. Останалото е желание, последователност и дисциплина. Но, крайният резултат си заслужава. Погледнете отново снимката на Лорън Хътън, застанала до своята внучка. Не ви ли се иска и вие да имате същото самочувствие, като нея?

Източник: woman.ru

крем против старчески петна
Крем против петна, телефони за поръчки 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *