ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Нишесте вместо ботокс? Никой няма да узнае вашата истинска възраст, гарантира Лорън Хътън!

Първите бръчици, които се появяват около 30-годишна възраст са в състояние да притеснят всяка жена

бръчки
Нишесте вместо ботокс? Никой няма да узнае вашата истинска възраст, гарантира Лорън Хътън!

Когато дамите са на около 50-60 години повечето от тях отдавна са се примирили с бръчките. Означава ли това, че трябва да оставите всичко на естествения ход на времето? Разбира се, че не.

Можете да противодействате на бръчките не само със скъпи козметични процедури и продукти. Всяка жена е в състояние да си изгради рутина и да прилага домашно приготвени маски.

Днес ще ви разкрием невероятните свойства на един абсолютно достъпен продукт, който трябва да включите като средство за борба с всякакви бръчки. С помощта на нишестето не само ще имате прекрасна кожа, но и никой няма да може да узнае истинската ви възраст.

Нишестето, било то от картофи, ориз или царевица, е естествен антиоксидант, богат на подмладяващия витамин С и никотинова киселина. Домашният ботокс от нишесте е подходящ за всички видове кожа, с изключение на кожата с индивидуална реакция към определени компоненти.

Нишестето помага да се отървете от грапавините и мазния блясък върху кожата. След прилагане кожата става копринена и мека. В зряла възраст е необходимо да се използват нишестени маски всяка седмица. Фините бръчки се заглаждат, дълбоките стават по-малко забележими и кожата придобива еластичност и естествен, приятен блясък.

Има много рецепти за подмладяване с маски на базата на нишесте.

Днес ще ви предложим маските, лично изпробвани и редовно прилагани от американската актриса и модел Лорън Хътън

Лорън Хътън

Никой не си задава въпроса на колко години е ослепителната Лорън Хътън. Съвсем скоро тя ще стане на 75, но годините ѝ личат единствено когато дефилира рамо до рамо със своята прекрасна внучка.

Затова не губете време, а започнете да правите редовно маските, които ви предлагаме днес.

Маска за лице с нишесте и морковен сок

5 супени лъжици сок от моркови
1 супена лъжица с връх нишесте
1 супена лъжица заквасена сметана със средно съдържание на мазнини
1 чаша преварена вода

1. От нишестето и водата забъркайте каша. Добавете съвсем малко вода в подходящ съд и го сложете на огъня. Сгъстете нишестето, докато не стане гъст крем. Приготвяйте на тих огън и с повишено внимание.

2. Свалете от огъня, оставете да се охлади леко и добавете морковения сок и заквасената сметана, като не спирате да разбърквате.

Охладената прясно приготвена маска се нанася върху лицето за 20-25 минути. Измийте с топла вода. Процедурата се повтаря за три последователни дни, след което се провежда почивка за една седмица, и отново се повтаря.

Китайска подмладяваща маска с мед

Тази маска не може да се използва, ако кожата има рани или обриви. И ако има доказана непоносимост към меда.

1 ч.л. мед
1 ч.л. нишесте (може да бъде оризово или царевично)
1 ч.л. фина сол

Смесете всички продукти до получаването на кремообразна смес. Ако имате прекалено чувствителна кожа сложете и малко прясно мляко.

Нанесете сместа няколко пъти върху лицето си, като добавяте нов слой всеки път, когато предишният изсъхне. Дръжте маската на лицето в продължение на 25 минути, след което измийте с топла вода. Прилагайте тази маска всеки ден в продължение на 20 дни, след което направете почивка за един месец.

Маска за избелване с водороден пероксид (най-често използваната от Лорън Хътън)

Тази процедура ще ви помогне да се отървете от луничките и петната, които се образуват с възрастта.

Смесете 2 супени лъжици нишесте и 2 супени лъжици 3% водороден прекис. Нанесете маската за 20 минути. Измийте с топла вода и не забравяйте да хидратирате кожата с крем.

Маска за измиване с минерална вода

Подобно на маската с мед и сол, и тази не може да се използва върху лице, което има ранички или други по-изразени кожни проблеми.

Ще имате нужда от:

0,5 ч.л. сода
1 ч.л. нишесте
1 ч.л. минерална вода
1 ч.л. пяна или гел за измиване

Смесете нишестето с пяната или гела за измиване и разтворете сместа с минерална вода. Добавете сол, сода и разбъркайте добре. Поставете маската върху лицето с леки масажиращи движения. Дръжте в продължение на 10 минути и измийте с топла вода. След процедурата използвайте овлажнител.

Както сами виждате – няма нищо сложно. Необходимото нишесте може да закупите лесно от който и да е здравословен магазин. Останалото е желание, последователност и дисциплина. Но, крайният резултат си заслужава. Погледнете отново снимката на Лорън Хътън, застанала до своята внучка. Не ви ли се иска и вие да имате същото самочувствие, като нея?

Източник: woman.ru

крем против старчески петна
Крем против петна, телефони за поръчки 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *