Ето рецептата на Доминик Шанто, благодарение на която оцеля след чернодробна трансплантация

Рецептата за прочистване на черен дроб на Доминик Шанто предизвика множество коментари в социалните мрежи

Доминик Шанто

Прочистване на черен дроб може да се прави по много начини. Гладолечение, водолечение, билолечение, диети, хранителни добавки – може да избирате измежду всякакви способи и диети.

Рецептата, която ще ви предложим днес, е малко по-различна. Тя е изпробвана от един канадец, Доминик Шанто, който живее в Норт Бей, Онтарио, Канада.

Господин Шанто е обикновен гражданин, по професия строител. На 47 години той преживява трансплантация на черен дроб. Причина за интервенцията е вродена непроходимост на извън чернодробните жлъчни пътища.

Чернодробната трансплантация минава успешно. По време на възстановителния период Доминик Шанто чете изключително много литература, свързана с естествената грижа и поддържане здравето на черния дроб. Паралелно с приема на задължителните лекарства, Доминик и неговата съпруга искали да открият рецепта, която да се ползва ежедневно.

След 2-годишна употреба рецептата, която Доминик Шанто ползва, е доказала своята полза. Не е доказан единствено произхода, защото днес Доминик и съпругата му Олга трудно си спомнят откъде точно са взели рецептата. Освен това, тя е леко подобрена от самите тях, добавяйки различни продукти, според сезона, в който се употребява.

Доминик Шанто

Доминик нарича рецептата „лечебен серум“. И може би е така. Този животодаряващ сок е дал здраве не само на него, но и на много познати и непознати хора, които са имали различни проблеми с черния дроб. Доминик се свързал с тях, за да обмени опит след трансплантацията чрез форума на сайта liver.ca. Там всеки, който е преживял или страда от някакво чернодробно заболяване, може да сподели всичко, свързано с лечението.

Ето какво пише самия Доминик: След процеса на вземане на лекарствата, се чувствах ужасно: тежест, горчив вкус в устата, леко гадене след хранене – цял куп усещания, познати на тези, които са претърпели чернодробно заболяване.

Благодарение на ЕТО ТАЗИ напитка Доминик Шанто преминал успешно през възстановителния период

Основна смес:

3-4 морковa
2 средни зелени ябълки
1 цвекло
1 лимон без кората
парче пресен корен от джинджифил

И според сезона – различни добавки:

– 1 киви
– шепа спанак
– връзка магданоз
– корени и листа от глухарче
– ананас

Всичко се измива, почиства, нарязва и пасира в блендер. Към основната смес се добавят според сезона и предпочитанията различни плодове, билки, подправки или зеленчуци.

Пие се сутрин, половин час след като сте изпили чаша топла вода.

Разбира се, ако нямате сериозно чернодробно заболяване не е задължително да пиете този коктейл всеки ден, нон стоп. За целите на чернодробното прочистване е достатъчно да я приемате три месеца, разнообразявайки с предложените от Доминик треви и плодове.

Източник: www.besthealthmag.ca

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *