Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето рецептата на Доминик Шанто, благодарение на която оцеля след чернодробна трансплантация

Рецептата за прочистване на черен дроб на Доминик Шанто предизвика множество коментари в социалните мрежи

Доминик Шанто

Прочистване на черен дроб може да се прави по много начини. Гладолечение, водолечение, билолечение, диети, хранителни добавки – може да избирате измежду всякакви способи и диети.

Рецептата, която ще ви предложим днес, е малко по-различна. Тя е изпробвана от един канадец, Доминик Шанто, който живее в Норт Бей, Онтарио, Канада.

Господин Шанто е обикновен гражданин, по професия строител. На 47 години той преживява трансплантация на черен дроб. Причина за интервенцията е вродена непроходимост на извън чернодробните жлъчни пътища.

Чернодробната трансплантация минава успешно. По време на възстановителния период Доминик Шанто чете изключително много литература, свързана с естествената грижа и поддържане здравето на черния дроб. Паралелно с приема на задължителните лекарства, Доминик и неговата съпруга искали да открият рецепта, която да се ползва ежедневно.

След 2-годишна употреба рецептата, която Доминик Шанто ползва, е доказала своята полза. Не е доказан единствено произхода, защото днес Доминик и съпругата му Олга трудно си спомнят откъде точно са взели рецептата. Освен това, тя е леко подобрена от самите тях, добавяйки различни продукти, според сезона, в който се употребява.

Доминик Шанто

Доминик нарича рецептата „лечебен серум“. И може би е така. Този животодаряващ сок е дал здраве не само на него, но и на много познати и непознати хора, които са имали различни проблеми с черния дроб. Доминик се свързал с тях, за да обмени опит след трансплантацията чрез форума на сайта liver.ca. Там всеки, който е преживял или страда от някакво чернодробно заболяване, може да сподели всичко, свързано с лечението.

Ето какво пише самия Доминик: След процеса на вземане на лекарствата, се чувствах ужасно: тежест, горчив вкус в устата, леко гадене след хранене – цял куп усещания, познати на тези, които са претърпели чернодробно заболяване.

Благодарение на ЕТО ТАЗИ напитка Доминик Шанто преминал успешно през възстановителния период

Основна смес:

3-4 морковa
2 средни зелени ябълки
1 цвекло
1 лимон без кората
парче пресен корен от джинджифил

И според сезона – различни добавки:

– 1 киви
– шепа спанак
– връзка магданоз
– корени и листа от глухарче
– ананас

Всичко се измива, почиства, нарязва и пасира в блендер. Към основната смес се добавят според сезона и предпочитанията различни плодове, билки, подправки или зеленчуци.

Пие се сутрин, половин час след като сте изпили чаша топла вода.

Разбира се, ако нямате сериозно чернодробно заболяване не е задължително да пиете този коктейл всеки ден, нон стоп. За целите на чернодробното прочистване е достатъчно да я приемате три месеца, разнообразявайки с предложените от Доминик треви и плодове.

Източник: www.besthealthmag.ca

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *