3 съставки ще дадат на вашите нокти красота и здраве! Резултатът е мълниеносен!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Погрижете се за вашите нокти, като следвате съветите и направите рецептата, която ви предлагаме – има невероятен ефект

nokti

Всяка жена иска да има красиви нокти. Коко Шанел ненапразно казва, че ръцете са визитката на всяка дама. Да бъдат добре поддържани и с естетичен и здрав външен вид – това е една от основните цели на нежния пол.

За съжаление, не всеки от нас може да се похвали с перфектен изглед на ръцете. Но помнете: всичко е поправимо. Екипът на lekuva.net ще сподели с вас няколко хитри трикове, които ще ви помогнат да имате мека кожа на ръцете у здрави нокти.

nokti-grizha

Как да се грижим за ноктите?

1. За седмица поне не ползвайте лак. У дома натъркайте ноктите със скилидка чесън. Ефектът е зашеметяващ. След това може да се отървете от миризмата с лимонов сок. В него има много витамин С, който има благоприятен ефект върху състоянието на кожата и кожичките на ръцете.

nokti-chesan

2. Искате ли ноктите ви растат бързо и да останат здрави? Винаги отстранявайте лака за поне 5-6 дни и дайте на ноктите си малко почивка. Направете баня със сол, и след като сте ги натъркали добре, изплакнете и намажете с любимите си етерични масла.

nokti-limon

3. За да защитите вашите ръце и нокти от негативните ефекти на химикалите, винаги носете предпазни ръкавици при почистване на къщата и миене на чинии.

nokti-rakavitsi

4. Подгответе експресен инструмент, който ще помогне за възстановяване красотата на ръцете и здравето на ноктите само за няколко минути. За да направите това, смесете 4 супени лъжици зехтин, 2 нарязани скилидки чесън и сока на един лимон. С така получената смес търкайте китките и ноктите.

nokti-zehtin

За да постигнете ултра бърз ефект поставете върху ноктите памучни тампони, напоени с тази смес.

Като превантивна мярка мажете нокътната плочка със сместа преди лягане в продължение на 14 дни. Повторете тази процедура на всеки 3 месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *