Древна рецепта за билково лекарство помага при много болести

Ние ви предлагаме рецепта от старите билкови книги за лекарство, което е известно, че може да помогне при почти всяка болест

билкар Лекарството се използва главно за проблеми с лоша циркулация, главоболие и замаяност, както и при други подобни проблеми с главата , като забравяне и лоша памет.

Можете да опитате това лекарство и ако имате проблеми със слабо сърце. Тази билкова смес е вписана в старите книги за билкови рецепти, открити в Лондон, и датиращи от 1696 година.

Трябва да опитате тази напитка, подобна на вино, и като решение за проблемите с всички остри и хронични заболявания на стомаха и червата, както и срещу нарушения в храносмилането и възпаление на дебелото черво. Това вино ефективно регулира чревната флора и унищожава разпространението на вредните бактерии. Рецептата помага при липса на апетит и слабост, причинена от заболяване, операция или спад на имунната система.

Тази напитка е идеална за добра циркулация на кръвта и подобряване на храносмилането. Тя балансира всички системи на организма, включително мозъка и сърцето. Ето защо това вино е популярно и като лек срещу всяка болест.

Съставки:

* половин килограм пресни боровинки

* половин килограм плодове от хвойна

* 1 литър домашно червено вино

* 300 мл домашна ракия

* 3 супени лъжици мед

* 3-5 супени лъжици лимон.

Начин на приготвяне:

Измийте боровинките и плодовете от хвойна и ги поставете в голям буркан. Изсипете виното докато покрие плодовете. Нека да стои на студено място поне 48 часа. След това добавете ракията, меда и лимона към така получената смес. Разбъркайте добре всички съставки, за да се разтвори меда и плодовете да пуснат своя сок, но без да ги пресовате напълно. Нека стои в продължение на 7 дни, като не забравяте да разбърквате от време на време.

След това лекарството е готово за употреба. Не се прецежда. Използвайте по четири супени лъжици от това вино, сутрин и вечер. Във всяка доза нека да има и няколко боровинки, които ще дъвчете добре преди да бъдат погълнати.

Това вино се използва три дни сутрин и вечер, последвано от пауза за два дни. Прилагайте лечението с тази стародавна билкова смес, докато свърши цялата доза.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *