Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тайните на Източната медицина: монголски масаж със сол

Преди 100 години болки в шийните прешлени и такива заболявания като остеохондроза, били познати само на хората в напреднала възраст

монголски масаж Към днешна дата, този проблем се появява вече и при 20-годишните. Всичко това се дължи главно на заседналия начин на живот и работата с компютър. За щастие, болките в шията могат да се лекуват почти успешно. Достатъчно е да има цялостен подход към проблема.

Ние ви предлагаме да пробвате този масаж със сол на шийните прешлени. Тази рецепта сме взели назаем от монголската народна медицина. Тя се използва успешно и днес от много практикуващи лечители.

На вас ще ви трябват:

1 супена лъжица морска сол, едро смяна;
2 супени лъжици растително масло.

Приготвяне:

Най-добре е растителното масло да е нерафинирано. Може да е обикновено олио, но да не е рафинирано. Смесете внимателно двете съставки в подходящ съд.

Поставете сместа на прешлените на врата и започнете да масажирате леко. Този масаж се прави в продължение на 10 минути. Остатъка се отстранява внимателно със салфетка. Мястото се почиства и се намазва с нещо мазно.

Интересното е, че облекчение се усеща още след втория или третия масаж.

Също така, на изток казват, че цервикалната остеохондроза е свързана с някои заболявания на окото. Ето защо, този масаж може да реши и евентуални проблеми със зрението, ако има такива.

Ако вие имате болки в шийните прешлени, и не може да направите този масаж сами, помолете някой да направи това за вас поне една седмица.

Споделете с приятелите си този прекрасен начин за лечение на болки в шийните прешлени.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *