ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3 съставки са в състояние да победят и най-сериозното заболяване!

Можете да победите и най-коварното заболяване!

За това чудно лекарство са необходими само три съставки: чесън, мед и ябълков оцет.

чесъм мед

Комбинацията от тези компоненти е страхотно оръжие в борбата срещу много болести. Астма, артрит, хипертония, безплодие, импотентност и дори рак – всички тези ужасни състояния не могат да устоят на лечебния еликсир. Действието се дължи на силения терапевтичен ефект на напитката, която засилва имунитета и намалява нивото на „лошия“ холестерол в организма.

Тази рецепта е тествана от много пациенти. В рамките на 2 седмици непрекъснато използване на смес от чесън, мед и оцет, пациенти с хронични заболявания са се подобрили. И всичко това е благодарение на тази проста, лесна и ефективна рецепта.

Тази лечебна напитка няма странични ефекти и е полезна не само за тези, които имат здравословни проблеми. Дори и за напълно здрави хора еликсирът с мед, чесън и ябълков оцет ще е истинско откритие. Ако го взимате всеки ден, вие ще се предпазите от сезонни инфекции и ще укрепите защитните свойства на организма.

За да си направите тази лечебна напитка, на вас ще ви трябват:

1 чаша ябълков оцет;
1 чаша естествен мед;
10 скилидки чесън.

Начин на приготвяне:

Обелете чесъна. Смесете целите скилидки чесън с оцета и меда, сложете сместа в плътно затварящ се буркан. Съхранявайте в хладилника.

Как да използвате: вземете 2 супени лъжици от полезното средство на гладно. Можете да го пиете с вода или чай, но не в много големи количества. Добре е да закусите не по-рано от половин час, след като сте взели медно-чесново-оцетната смес.

Резултатите от консумацията ще усетите на петия ден. Изчезва слабостта, главоболието, подобрява се храносмилането и общия тонус на тялото. Такова лечение е полезно за всички онези, които страдат от анемия, безсъние, астеничен синдром. В ранните стадии на рак на питието може да катализира защитните сили на организма и да стартира механизмът за оздравяване!

Започнете да взимате тази напитка още от утре и накарайте инфекциите да се страхуват от вас!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “3 съставки са в състояние да победят и най-сериозното заболяване!

  1. MIMIDJENA каза:

    kakvi ti 10 skilidki burkanite sa palni s as skilidki ili davaite tochnara recepta ili ne pishete gluposti kak da vi vqrvat xorata kajete edna recepta ne e palna

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *