ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тя взе малко вазелин и го сложи на ръката си. И вие ще искате да направите същото! /ВИДЕО/

Мислите ли, че използвате вазелина по предназначение?

вазелин

Много хора не го правят, но в почти всяка къща трябва да има кутийка с вазелин.

Вазелинът е козметично средство, но може да се ползва с успех и за предотвратяването на някои неприятни здравословни проблеми. Вазелинът спира протриването на кожата, особено на някои деликатни места. Помага и за успокояване при изгаряния. Последователното прилагане на вазелин след душ ще ви помогне да се отървете от сухите петна по кожата. Не бива да се слага върху пресни и отворени рани и е добре да предпочитате скъпите и качествени продукти, както и чист вазелин, пред комбинациите на вазелин с билки и аромати. Единствено изключение прави вазелинът, който е с прополис – той наистина може да направи чудеса за вашата кожа.

Ако не знаете за какво може да ви послужи вазелина, или търсите някои допълнителни идеи, вие трябва да гледате видеото, което е в края на статията.

Тук са 5 начина, по които можете да използвате вазелин:

И тези 5 начина са мега-идейни!

Можете да сложите малко вазелина на места, които трудно се развиват, като лаковете за нокти, например.

Разтрийте малко вазелин на краката си, преди да обуете вашите чорапи – така кожата на краката ви ще бъде винаги фина, гладка и хидратирана.

Разтрийте малко вазелин върху ноктите си преди да нанесете лак за нокти – това ще ви помогне лесно да го премахнете, ако излезете извън очертанията на ноктите.

Сложи малко вазелин върху вашите обеци, преди да ги сложите – това ще ви помогне да ги вкарате по-лесно и ще предотвратите дразненето.

Сложи малко вазелин на ръката си преди да нанесете парфюма. Ще се изненадате колко по-дълго и по-наситено ще ухае.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *