Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Знаете ли каква е лечебната сила на сребърната вода?

Какво лекува сребърната вода?

Среброто е микроелемент, представляващ необходима съставна част на тъканите на всеки жив организъм. В денонощното меню на човека трябва да се съдържат средно 88 мкг сребро. „Сребърният запас“ е в мозъка, но може да се открие и в жлезите с вътрешна секреция, черния дроб, бъбреците и костите на скелета.

лечебната сила на сребърната вода
За ползите от сребърната вода

Вижте този кратък списък на заболяванията, с които може да се бори сребърната вода

Заболявания на стомашно-чревния тракт: хроничен хастрит, хроничен колит, язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника, безкаменен холецистит, дисбактериоза.

Заболявания на гърлото: ангина, грип, ринит, фарингит.

Заболявания на устната кухина: стоматит, пародонтоза, гингивит.

Белодробни заболявания: бронхити (остри и хронични), пневмония, муковисцидоза.

Външно приложение: гнойни рани, пъпки, гнойни заболявания при изгаряния, дерматози, екзема.

При грип и остри респираторни заболявания се препоръчва медно-сребърен разтвор по 1 чаша два пъти дневно. При хрема в носа се капе 2 пъти на ден в течение на два дни. По време на сутрешно и вечерно почистване на зъбите устата се изплаква със сребърна вода и се пият по 2 – 3 глътки от тази вода.

При болести на дихателната система се изпиват по 1 чаша разтвор всяка сутрин. Със сребърна вода се изплаква гърлото и се прави гаргара. Много полезно е да се ползва сребърна вода за инхалации. Това средство помага също и при пневмонии и възпаления на белите дробове.

При заболявания на стомашно-чревния тракт се пие сребърна вода по 1 чаша 2 – 3 пъти на ден. Желателно е сребърната вода да се пие 30 – 40 мин. преди хранене. Лечението трябва е системно.

Дори и да усетите явно подобрение, продължавайте приема на това средство за профилактични цели, като може да се намали дневната доза.

Д-р Силвър - генератор за сребърни йони
Пригответе си полезна сребърна вода в домашни условия

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *