Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Почистете вашето тяло от токсини без да използвате хапчета

Да почистите вашето тяло от токсини е много лесно с този лесен, бърз и ефикасен метод. Добре известно е, че лимоните са използвани като лек много преди изобщо да се появи съвременната фармакология.

лимон вода

Те са незаменими при лечение на скорбут. Древните мореплаватели са знаели това. Никой моряк не е тръгвал на плаване, без да е солидно зареден с лимони.

В Сицилия, където навремето е имало големи проблеми с доставката на питейна вода, хората използвали лимонов сок. Те го слагали в съдовете, в които държали водата. Техният опит показва, че лимонът може да дезинфекцира водата. Това по-късно бе потвърдено и от съвременната наука. Този стар обичай може да е причината, поради която ние все още слагаме резен лимон във водата, която пием. Така освен освежени сме и защитени.

Лимоновият сок е богат източник на витамин С, но този цитрусов плод има и много други лечебни свойства. Лимоните и техния сок, могат да подобрят положението при много болести и да ви отърве от токсини . Не са рядкост случаите, в които с помощта на лимонов сок хората са успели и да се излекуват.

Науката е доказала, че лимоните имат капацитета да намалят риска от сърдечен пристъп. Те имат антибактериални и антивирусни свойства, укрепват имунната система и дори могат да намалят риска от рак.

Това е рецепта за напитка, направена от ябълки, лимони и мед, която ще почисти тялото ви, и най-вече черния дроб.

Съставки:

1 кг ябълки
2 лимона
2 супени лъжици мед
1 л вода

Начин на приготвяне:

Сложете водата да заври и добавете ябълките, които се нарязват на кубчета. Желателно е ябълките да са с корите. Дръпнете от огъня, щом сложите ябълките. Нека да останат под похлупак в рамките на 1 час. След това изстискайте лимоните и добавете лимоновия сок и меда във водата.

Пийте от тази вода през целия ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Почистете вашето тяло от токсини без да използвате хапчета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *