ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечение на брадавици

Това са едни от най-добрите народни рецепти за лечение на този проблем

Често пъти брадавиците създават дискомфорт, а понякога са и болезнени.

Предлагаме ви няколко метода от народната медицина за лечението на този проблем.

Едно от най-ефикасните средства за лечение на брадавиците е чесънът. Колкото и банално да ви звучи, безспорно е, че чесънът притежава мощни антибактериални свойства, които са от полза при този проблем. Вземете една обелена скилидка чесън, нарежете я на ситно или я намачкайте на каша и я поставете в марля. Намажете мястото, на което е брадавицата и около нея с витамин Е и отгоре поставете марлята с чесън. Увийте я, за да се задържи на мястото и я оставете да престои един ден.

Това са едни от най-добрите народни рецепти за лечение на този проблем
Това са едни от най-добрите народни рецепти за лечение на този проблем

Друг много ефикасен метод за премахването на неприятните брадавици е рициновото масло. Загрейте леко рициновото масло, напоете марля и я поставете върху засегнатия участък. Компресът се сменя три пъти дневно. Можете да прилагате този метод в продължение на една седмица, но не по-дълго.

Невенът също ще свърши отлична работа за премахването на брадавиците. Накиснете две супени лъжици от билката в чаша вряла вода за половин час и използвайте настойката за компрес. Можете да замените невенът с жълт кантарион, прилага се по същия начин.

Суровият картоф е друга алтернатива за решаването на този кожен проблем. Втривайте суров картоф в брадавицата. Процедурата се повтаря два пъти дневно в продължение на 14 дни, пише ezine.bg.

Внимание! Процедурите не трябва да се прилагат при брадавици по гениталиите!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *