ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

СОМНИ Х СПРЕЙ / SOMNI X SPRAY

Съдържа мелатонин, вода, полисорбат 80 E433, глицерол E422, средноверижни триглицериди, аскорбил палмитат E304, ароматизатор, калиев сорбат E202, лимонена киселина E330, сукралоза

Предназначение

сомни х спрей
Сомни Х спрей – за бързо заспиване

СОМНИ Х СПРЕЙ е продукт, чийто прием съкращава времето за заспиване. Препоръчва се и като средство за нормализиране на съня при дълги пътувания и установяване в зони от други часови пояси.

Как се приема

СОМНИ Х СПРЕЙ се приема чрез спрей-ампула непосредствено преди лягане. Необходимо е да се направят от едно до три впръсквания под езика; всяко впръскване доставя на организма един милиграм мелатонин. Ампулата позволява да се извършват прецизни апликации, като съдържанието е достатъчно за сто пълноценни впръсквания.

Продуктът започва да действа около пет минути след впръскването. Препоръчва се стартово приложение с малко количество, т.е. едно впръскване, до уточняване на индивидуално необходимата доза. Продуктът е приложим и при нощни събуждания. Дневният лимит от три впръсквания обаче не бива да се надхвърля.

СОМНИ Х СПРЕЙ може да се използва редовно за дълги периоди от време. Не води до привикване. Не създава проблеми от рода на сутрешна сънливост и дискомфорт.

Възможни нежелани ефекти

Възможни са алергични реакции при свръхчувствителност към някой от компонентите – затруднено дишане, кашлица, оток на езика и гърлото.

Кога НЕ БИВА да се употребява

СОМНИ Х СПРЕЙ не бива да се употребява при алергия към някоя от съставките на продукта.

Деца, бременни и кърмачки задължително се консултират с лекар за възможността да приложат продукта безопасно.

Не шофирайте, ако сте приели СОМНИ Х СПРЕЙ.

Този продукт е предпочитан пред традиционната таблетна форма поради бързия ефект, който постига. Освен това спрей-формата позволява директно усвояване, без медикаментът да преминава през черния дроб и да го натоварва.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни лекарствени взаимодействия с негативен за потребителя резултат.

_

Усреднена цена в аптеките – 20 лв за спрей ампула от 20 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *